DOK

Autor mossi, Ožujak 26, 2015, 15:40:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

majstor

Kod nas čujem tip ulovio Smuđa skoro 8 kg. Na bolonjez i malu udicu na glistu pecao plotice i zakačio ga za donju peraju. Po zakonu ga je trebao pustiti ali mislim da nije.  :stripii: :stripii:
Kolega vidio Smuđa 4,5 kg. iza klade. Vukao po njemu živog, mrtvog kedera, silikonce i ništa. Za par dana maznuo do jaja žuto-zelenog Kongera od prve.  :eek: :takoje: Nekad hoće - nekad neće. JBG

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

:ok: I sam sam neki dan kupio desetak vrećica Triggera.

Zanimljivost oko te trgovine je u tome što sam kupovinu dogovorio s čovjekom u 6 ujutro  :uf:  i baš se desilo da taj dan ide iz Osjeka na moj kraj   :stripii:

alex7777

maverick

Pita me bas Greys...pa di trosis toliko guma  :stripii: panj se sine ne okopova, samo se kiti  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stepa

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

im84

Citat: maverick  u Siječanj 17, 2019, 09:37:20
Popuna za dva tri preostala vikenda

can i get full coverage insurance on a rebuilt title

Imam ja pajdu koji to spali za 2izlaska  :stripii:
Dobro si se ''popunio''  :ok:
#foxrage
#fox_rage_fishing

im84

Trigger 10 i Spickey 11 moja osobna No.1 guma  :stripii:

Za mutan Dunav mi odlično pokazao u Dokovim dekorima Firetail (kričavo tijelo-crveni repić), i How Strawberry (crvena leđa-žuti stomak),iako rade boje kao i za ''normalni'' Dunav, volim sve varijente sedefa. Kad dodje ona tirkizna boja, onda boja Motoroil zna odraditi posao.

Malo slika iz druge perspektive  :icon_thumright:

#foxrage
#fox_rage_fishing

yopatami1

Pa koja je sad no 1

Послато са SM-A320FL уз помоћ Тапатока

im84

Hebe me jel trigger 10 ili spickey 11. Obje su savrsene. Ali da moram ipak jednu birat, trigger 10
#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

No 1 varira kakve zalihe Greys ima na stanju  :stripii: moram malo podhebavati...Mada nisam neki štovatelj ni doka ni varalica ovu sam zimu odlovio dobar dio sezone s njima...od samog rada pojedine gume vise sam bio odusevljen dekorima....Uvijek vecinom, tj oko 80 posto lovim orkom a onih 20 posto otpada na sve. Ovu sezonu sam lovio 60 posto s dokom a 40 s orkom... :ok:

ps

Trigger mi je dao lijepe ribe, Spickey manje, na Ziggy ne znam da li sam nešto hvatao iako ruku na srce najmanje ga i bacam od Dokovih guma,nešto mi kod njega nije "leglo" ni sam ne znam šta. Za mene je Orka br.1 kao što Mario kaže 80% pecanja, a sve ostalo su drugi proizvođači.

im84

Nisam ljubitelj kačenja slika, ali mi i bude mrsko slikat. Danas sam neke opalio i kad sam htio još, odjednom baterija na 2% sama od sebe i ugasen. Dok sam se spojio na externu batt  :uf:
Spickey 11cm

#foxrage
#fox_rage_fishing

alex7777

Citat: Greys  u Veljača 02, 2019, 23:03:09
Nisam ljubitelj kačenja slika, ali mi i bude mrsko slikat. Danas sam neke opalio i kad sam htio još, odjednom baterija na 2% sama od sebe i ugasen. Dok sam se spojio na externu batt  :uf:
Spickey 11cm

kakva ti je to bijela plantika na udici  :eek:

im84

Dodatni miris da bolje prima ili ti na hrvatski pojačivač okusa :stripii: :stripii: :stripii:
#foxrage
#fox_rage_fishing