Novi zakon o slatkovodnom ribarstvu

Autor raso, Ožujak 27, 2015, 10:45:28

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Debeli šef

pusti rašo pravne stručnjake.

Opoziv koncesije - davatelj koncesije može koncesiju u svako doba opozvati u cijelosti ili djelomično kad to zahtijeva interes Republike Hrvatske koji utvrđuje Hrvatski sabor.

miha

gledam neki dan na slavonskoj tv konferencija za tiskovine SAJAM LOVA I RIBOLOVA 2015 ..funkcioneri kažu največi sajam ovog tipa u RH krasna prilika za promociju svega što imamo (šume .divljač .vode itd) pitanje jel ima kakvih novosti za nas (spominju se neki okrugli stolovi)jel ostalo sve na onom smirujučem razgovoru (NE TALASJ ) ili.........

tole

mađari zabranili a mi ćemo našim ribarima ukinuti kvote i dati poticaj za privredni ribolov :uf:

miha

ma nema veze posla se ima sajam završio medalje se podjelile ...sada funkcioneri idu na dane vina ...težak je to rad ...a onda dalje po baranji i slavoniji dijelit medalje i diplome....hebeno je to ....biti funkconer...

maverick

:uf: Pa znaš da im je teško, sve imaju problem s jetrom...s masnocom u krvi...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Debeli šef

aha. evo nam prilike. premijer sportski ribolovac:

http://www.24sata.hr/politika/strastveni-ribolovac-i-kemicar-koji-ima-formulu-za-hrvatsku-457938?utm_source=Vecernji&utm_medium=clanak&utm_campaign=RazmjenaPrometa

Citat:Na Gackoj je obožavao loviti ribu na mušicu i to je, kako je sam priznao, jedan od načina na koji se najradije opušta. Daleko od svijeta korporativnih pravila, kravata, skupih odijela i prezentacija s poslovnim strategijama.

:occasion14:

Smithwick maniac

Nevjerovatno kako se odmah promijeni za 180 dojam o covjeku kad saznas da je pecaros...
Nekako ga odmah pocnem vise cijeniti i odjednom vise nije "papagaj" nego politicar kojem treba dati sansu, obecava, i pecaros je :stripii:
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

pajdo77

Trebaju mu vodeći ljudi foruma pisati nek nam pošalje 100-200 voblera kojima u Kanadi hvataju grabljivice kao neku vrstu donacije. Čuj ipak smo mi sa 1000 i nešto članova i respektabilno biračko tjelo,neki koji sjede u saboru i primaju 2-3 milje eura nisu u svojim izbornim jedinicama dobili toliko glasova. :rofl2: