ELEKTRO PENTE

Autor mossi, Prosinac 13, 2012, 16:05:57

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Majstor Spale :hi:... Objasnio...

Ako ništa drugo, moderan je motor... To mi je prvi utisak...

:stripii: :stripii: :stripii:

Alal mu vera... Usisivac Sloboda Čačak, model od pre 40 godina, deluje super moderno za ovo  :stripii:... Mada sa ljubavlju radi, pedantno...

Možda za mene samo inox elisa za Hondu :stripii:

maverick

Ako staviš ovo na čamac ja i Tunjo častimo s elisom za isti ... :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

:stripii:

Nadam se da ima daljinac...

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

Rap

Ozbiljan elektromotor pedala,daljinski,gps... kosta i ozbiljnu kolicinu zetona.
Kakva su iskustva sa kinezima koje prodaje kapitalac?

maverick

Tog iz Kapitalca imam ja...ne kosta 10 milja kao min kota vec 5...Uzeo sam ga kao fol vertikala i te fore a u konačnici je dobro posluzio za ono jedno slikanje  :stripii: :stripii:
Šalu na stranu..ti motori su kod nas na trzistu vise od desetak godina. Prodavao ih je Škaromoto...pa kad je on poklekao preuzeo ih je Kapitalac...Korektni su..mada mislim da se to kod nas ne koristi bas previše....Ja sam uzeo za ona zimska pecanja..premjestanja na sidru koji metar lijevo desno....Premjestanje od pozicije do pozicije....
Sad kad razmislim bolje da sam na tih pet milja dodao jos dvije tri i kupio yamahu 2.5 ks ....Vracam se nocu u leru...parkiranje...suljanje po panjevima...ne znam nisam pametan...Čamac je povelik i nema neke srece od veslanja u toku

Rap

Jel ima gps i te stvari,da te drzi na mjestu

maverick

Nema..ovo im je bio jedini model a i jedini se uklapao u moj proračun....Zamislio sam ono vertikala ...keder...uz obalu i stanes dva tri zabacaja na poziciju i ides dalje...za takav sistem , akumulator od 110 Ah imam cijeli dan i to je vrhunski...Probao sam 55 lb kao pramčani...i to jedva ide..tj boljereceno u toku skoro ni ne ide....Borna ima drukciji koncept...vadi čamac...lakse je punjenje akumulatora...meni je i ovo tesko....Pa čamac je na flosu...flos s obalom vezan uskom daskom a i iskreno neda mi se to nositi na punjenje....Razmisljao o solarnom panelu dok sam parkiran...ali nekako nemam volje.....

Rap

Ako budes radio solar onda ti nije losa opcija koja je na biminiju,e sad i to ovisi koliko ces koristiti.Tu je nezgodno ako ga sklapas a to ces vjerojatno raditi nakon svakog dana.Malo je tesko to sve sloziti na openu a nije nemoguce.

maverick

Ostavicu za sad ovako da vidim uopce gdje cu se tu pronaci...ostaje opcija tende...opcija nekog hard topa ...mozda neke kabine...Uglavnom treba mi neki pomocni motor...a nisam bas za neku fizikaliju tegli ovo tegli ono....Imam do proljeca da vidim u kojem smjeru ce se razvijati...U krajnjem slucaju ima da nazovem ovog baju s videa i narucim jedan s malo vecim propelerom  :stripii:

retfala

Momak cekaj red...smt je vec dao avans

maverick

Ok..Jovan vise i ide na vodu...neka on bude prvi

SMT

Ja sam video i alu camac koji je napravio... Treba pogledati... :hi:

maverick

Jbg daj neku sliku..Tunjo trazi neku ideju za novi projekt...ovaj mi se bas cini kao neki osebujan lik...bas bas po njegovom ukusu