ELEKTRO PENTE

Autor mossi, Prosinac 13, 2012, 16:05:57

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Tićo

Da li sonar spajati direktno na akumulator koji služi za startanje glavnog motora ili ima nešto između toga🤔?

maverick

Na glavni. Treba sonar imati svoj osigurač...vecinom od 5 A i to je to
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Tićo

Ja pazario Haswing Caiman 55 lb sa gps-om. 😀 biće malo igre na proleće.

maverick

Odlična kupovina  :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Tićo

Dobro to deluje, još samo da probam😉

Tićo

Montaža završena i ode na Dunav. :takoje:

maverick

Izgleda odlično...Hoce ga tako drzati stalno na čamcu ili ces skidati kad zavrsis s pecanjem

Tićo

Citat: maverick  u Ožujak 02, 2025, 12:40:20 Izgleda odlično...Hoce ga tako drzati stalno na čamcu ili ces skidati kad zavrsis s pecanjem
Držim ga uvek na čamcu, u Marini...

mlb

Jesi ga već isprobao? Zanima me kako drži gps , pošto sam čuo da nije baš precizan od ljudi koji su ga koristili pa su prešli na motorguide ili minnkotu

maverick

Isprobao sam ja kod kolege na čamcu sličnom nasim...na Dravi...Dobro drzi u rini...bez problema..Simic mislim da ima isti takav i koristi na Dunavu...Ja se jedino nisam dobro snasao s tom aplikacijom...Ribu oznacis na sonaru...pa sidris motorom na udaljenost a smrzli prst pa onda ne vidim i pogubim se. Mozda da se sisdris na poznatu poziciju i da ti gps nije ni bitan...ali na Dravi tako ni ne znam pecati  :stripii: ....A nisam isprobao vracanje na oznacenu poziciju ako mislis na tu preciznost...

mlb

Mislim konkretno kad te drži na sidru

maverick

A meni se ucinilo dobro...ja sam odustao zato sto mi je bilo komplicirano...jos uz to nije ni jeftino a čamac je tamo di jeste i morao bih skidati svaki put...ali pratim stalno i neckam se...treba mi jedan da me slaze da je sve odlicno i kupac sam  :stripii:

Tićo

maverick

Ja valjda kako sezonski svake godine kupim onu vrecu kukuruza tako svake sezone gledam i da kupim motor  :stripii:  ...ajd...isprobao kod ovog onog...i dalje u dilemi...Danas mjerim...pa meni to ne stane u komoru nikako...ovaj duzi koji je na akciji je skoro pa 180 cm duzine...to moram onda svaki dan skidati i nositi kuci...

Tićo

Uzimaj šta si se stisao🤣🤣