ELEKTRO PENTE

Autor mossi, Prosinac 13, 2012, 16:05:57

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mlb

on u svakom trenutku ima pod sobom barem 200ampera pa mu je to normalno  :stripii: :stripii: :stripii:

mlb

iako je cijena jako dobra po meni pre velika ukupna investicija u odnosu na dobiveno nasprem 55lb, al što kaže  :red_indian: ko voli nek izvoli!  :icon_thumright:

šajzika

? Kako prevelika ukupna investicija ?
Audentes fortuna iuvat

mlb

za takav motor ti treba dvije baterije od barem 75ah što je cca 3000kn

šajzika

One tvoje specijalne jel?? :stripii:
Audentes fortuna iuvat

mlb

Dubokociklične , obični bi brzo vrisnio!!

šajzika

5god garancija i nek rikavaju
Audentes fortuna iuvat

mlb

Ponavljam se ali opet kažem za 1-2 km razlike ne dam toliku lovu! Ako misliš da vrijedi ti uzmi pa nam podijeli svoje iskustvo!  :bye:

prcko

i ja sam malo gledo te motore i naso sam nekoliko zanimljivi
mislim da  bi ovaj mogo uletit  :hi:
http://www.njuskalo.hr/vanbrodski-motori/elektricni-vanbrodski-motor-haswing-osapian-55-oglas-18033181

mlb

Eto imao si ga prilike i uživo isprobati!!  :ok:

maverick

Dugo se lomim oko tog..nazovimo ga pomocnog motra....puno se tokom noci pustam kuci, nizvodno i drzim motor u leru i samo nabijam radne sate koji se tokom godine skupi vise nego netko predje u cijelom zivotu. Ideja je prvo bila pomocni benzinski, pa sam kupio yamahu 6 ks...zauzima previse prostora...dva rezervoara ili spajanje na jedan i smeta mi i to poprilično. Onda sam htio neki elektro ali to mi je sveukupno preskupa investicija...dobar akumulator i neki kinez od 55 lb su porilično novaca a gledajuci kako to ide kod mlb-a...ne svidja mi se..preslabo mi djeluje na njegovom čamcu a tek na mom trimaranu s kabinom. Najvise mi se svidja opcija sto ima Borna...na pramcu ...tu mi je osim novaca koliko sve to kosta smeta i pomisao da to sve skidam i stavljam jer kontam da ne bi dugo izdrzao da ostane vani...em sto uz to moram prepravljati ogradu i onaj lijepi špirun sto sam pravio....i jos vise od svega toga me smeta kad dodjem na čamac dok sve to pomontiram, od sonara do tih motora...em se umorim i uznojim i prisjedne mi pecanje...da ne kazem kad se vracam na flos a oni rojevi komaraca...ne zelim ni pomisljati o tome. Da drzim čamac na prikolici kao mibic i prcko onda i koristim tako rijetko u odnosu koliko ga ja koristim stavio bi jos svasta. Ovako sam odavno odlucio da pecanje treba biti sto jednostavnije i da uzivam u tome a ne da budem rob montiranja i nosanja akumulatora na punjenje
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

To je motorić za sidrenje , spuštanje , bućku , vertikalu i tako .., za sve ostalo koristim glavni motor! Sve ovisi šta očekuješ od njega!

maverick

Ja sam očekivao od toga da se desetak kilometara spustim niz vodu svake noci...ali ja imam čamac na flosu pa bi me hebali i akumulatori...a vise nista ne nosam, pogotovo ne njih na punjenje...u zadnje vrijeme kad idem kuci i ribu mi nosi Ćava  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Koliko sam ja oko moje graorasto vidio ti i jednostavnost ste na "vi" :stripii:. Pa u čamcu nemaš jedino palmu umjesto suncobrana :rofl2: :stripii:,mogo bi dvje godine bit u njemu da ne izlaziš na suho šta si sve montirao.

mlb

Dobro , ti imaš još opciju spojiti da ti motor nadopunjava bateriju što kod mene nije slučaj!