ELEKTRO PENTE

Autor mossi, Prosinac 13, 2012, 16:05:57

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

A di si uopce to kupovao...i koliko to uopce kosta....jeli to ista baterija kao i ona za punjenje solarnim panelom...nasao sam i panel i pretvarac i bateriju od 85 Ah za 1100 kuna
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

uzimao sam u ciaku , neznam dali je ista ali ako je cijena je i više nego dobra!! inače je oko 1600kn (redovna cijena) ovog mog!

Mudri

Neznam jel ima takvih kumulatora kod auto Krešo,ali dobra informacija je da ko je član HAK-a ima do 30 posto popusta na akomulatore,još i koji posto ako doneseš neki stari......tako da bi trebalo tamo viditi.....

mlb

Naravno tako se to danas i radi , bar tri ponude pa biraj najbolju!  :icon_salut:

Plut

Što me ne ubije to me ojača

mossi

pajdo77

Super stvar,ima mi tetak nešto slično al se još dobro drži što znači da skoro neću imati nešto takvo :stripii:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

šajzika

Pa sve te velike su skoro 24 a ionako imas 2 akumulatora u camcu
Audentes fortuna iuvat

mlb

pa da moram kupovati i treći jel  :stripii: :stripii: , dosta je meni 55lb :thumbsup:

šajzika

Sta ce treci?
Dva u seriju a kad spajas kljesta na jedan aku onda bude 12v nnema veze sto su spojeni
Sonar bude paralelno spojen i voltaza je 12 a na vanjski plus i minus oba aku bude 24
Audentes fortuna iuvat

mlb

Pa baš iz tog razloga sam uzeo drugi akumulator da nemam pad napona kad koristim elektro pentu!! :baba:

maverick

Ovo je ozbiljna snaga...e sad tko ima dva akumulatora ...cijena je simbolicna...a mlb...sta je vozacima koji akumulator  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

E to je sad vec pitanje koliko bi padao napon. Vuce 24v tj 27 28 a sonar spojen na jedan akumulator na tih 13-14v.

Sve u svemu zanimljiva je cijena svakako.  Neko tko treba vecu snagu od 55lb ce naci nacin kak da sve radi

@maverick
A sta cu jadan stavit u camac kad imam samo 180ah. Moram se s tim zadovoljit
Audentes fortuna iuvat