yamaha

Autor Darko, Studeni 17, 2012, 00:08:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

Kugla

Šime mislim da si ti dosta upoznat sa problemom koji smo gotovo riješili ali ne do kraja

šime

Raci lega gdje je zapelo , ako mogu pomoći tu sam vrlo rado.

Kugla

Hej Šime sinoć sam se isključio pa sad odgovaram, u međuvremenu smo se čuli i porukom pa u svakom slučaju se i vidimo i čujemo kad se Mario vrati sa godišnjeg  :ok:

mirko t.

Dali neko zna koje godište može da bude ova Yamaha

mirko t.

šajzika

Imas serijski broj ili ?
Audentes fortuna iuvat

mirko t.

Na plocici piše
L 308242

šajzika

1977/8 do 1983 godina  :hi:
Audentes fortuna iuvat

mirko t.

Hvala ljudi onda je za muzej :stripii:, mada , kad se skine kapa motor je nov kao da nije koriscen, neverovatno

Khan

Ma kakav muzej, istu takvu imam (jos malo stariju) i uz minimalno odrzavanje radi k'o sat, nikad nikakvih problema s njom.

šajzika

Cuo sam samo rjeci pohvale za te stare , Tako da nikakav muzej. Na vodu s njim
Audentes fortuna iuvat

Juzba

moja yamaha je stara 30 godina i dan danas radi bez greške, samo ti nju praši, redovno servisiraj i nebrini
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Ervin

Nikako nije za muzej, imao sam bukvalno istu seriju, samo 6-icu (isti motor sa manjim karburatorom).
Baš je bila utegnuta, tih i miran rad, lepo me je služila tri sezone. Jedino sam imao problem sa bobinom, ali sam to rešio jako brzo, pošto se lako nabavljaju delovi. :takoje:
Bilo mi žao kad sam je prodavao, ali uzeli smo za broj veći čamac i motor (opet imam Yamahu koja je samo malo mlađa od ove na slici), pa je 6-ica postala višak!

silure

I moja yamaha je prastara...i svaki puta kada sam je htio staviti u oglas provozam se i predomislim se...nevjerovatno kako fino pali i kada po 2 tjedna nisam na vodi...prije tjedan danq sam bjezao od oluje skoro od drave...skoro 30 km bez stajanja od tzv pijavica i leda....potrosila je kao tenk ali nije ni zastucala...sa teskim limenjakom i 300kg u njemu....istina da mi fali makar 5ks viska snage jer ovo je taman knap ali se bojim izeti drugi da me nece ovako sluziti...istina puno sam ulozio nepotrebno u taj motor ali zasluzio je...eto i od mene rijeci hvali