yamaha

Autor Darko, Studeni 17, 2012, 00:08:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

A ler gas mora biti fino poštelan da kad šaltaš u brzinu da se ne ugasi ali isto tako da ne lupi mjenjač....uz uvjet da je sve prije toga očićeno....imaš tamo onaj vijak za ler gas pa se malo poigrajte s njim....ostalo ništa ne dirajte  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zvona

E vidis kako si me odmag podsjetio..i ja svoju kad ubacim u brzinu trzne jako..znaci sarafciger i štelaj? Ubacuj izbacuj?

zvona

Najgore mi je kad naštimam smjesu vratim poklopac ona prrrrr..skidaj kapu i odvrči manje zraka dobiva kad je bez poklopca..i da kad mi malo ohladi nakon vožnje moram svaki pit vuc čok javi se..pa.onda bez čoka.. je da je tema jamaha al jbg

maverick

Smanji do kraja ...mada kod tebe s obzirom na godine motora moze biti i drugih problema...a smjesu nemaš šta štelovati i dirati non stop...jednom namjestiš i to je to...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zvona

A more bit svašta..keči ju je gledo i reko da je odlična nema lufta na radilici uskoro skidanje komplet noge

silure

Na koliko si odvrnuo zrak odnosno smijesu?!

maverick

Treba jedan krug i jedna polovina do tri četvrtine....i to nije predvidjeno za igranje

silure

U protivnom moze doci do slabog podmazivanji i to nije dobro...

šime

štpvane kolege ovo malo što sam proćitao,o problemu lera i gušenja(smanjenja) gasa.Maverick je dobro kazao nije dizna za zrak za igranje.Vi očito imate problema sa karburatorom, odnosno  kanal je zaštopan i ne dolazi do prvilne smjese goriva i zraka.Ako je to ok onda poklopac motora nema veze dali je gore ili je otvoren.Skidanje i čiščenje i ostalo bolje povjerite stručnoj osobi, jer bez kemije na pravom mjestu  samo slijede problemi.

maverick

Samo mi jos reci kako utrefi onu elisu za Zrinka....sad mu sve skupa ide puno bolje  :ok:

Kugla

Nije za ovu temu ali spomenuli ste elisu, da se nema negdje elisa za selvu 6, samo za probati bio bih jako zahvalan ili da paše neka od nekog drugog motora.
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

silure

Cini mi se da pase od yamahe

maverick

šime

Drug Zrinko probija zvučni zid na Dravi.Al ga opravi juri kao Awaks. Pa nije tref nego ono težina ,dužina, širina, obrtaji prije i malo iskustva i leti, mogao bi još manju ali, dobio bi "crvene " obrtaje pa eto zla, onda bi dobio onako kao što smo probali onu Yamahu.E Maverick jeli riješena ona Yamaha. :dontknow:

šime

A što se Selve tiče Unimar rijeka odnosno SOLEO hrvatska