yamaha

Autor Darko, Studeni 17, 2012, 00:08:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Kupit cu drugu svjecicu pa zamjenit. Svakak trrba imat rezervu.
Ako se ne promjeni situacija onda na pjesak cistit dno od algi.
Kod t4 nije bilo takvih prblema. On jadan kolko ide ide :)
Audentes fortuna iuvat

maverick

Ja bih bio najsretniji kad ne bi nista dirao na tom motoru....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Ma sam svjecicu zamjenjm. I to ako stignem kupiti.
necu prtljat po smjesi , casna pionirska  :stripii:
Audentes fortuna iuvat

šajzika

Posto me opet zezao motor odneo sam ga kod poglavice na opravak.
Skinili smo tj on je skinuo karburator i u njemu nema sta nismo nasli. Prljavstine kao u prici.
Poglavica je to fino sve oprao, kad je sve slozio jos oprao nogu motora od algi i kapu motora od farbe i katrana.  :notworthy: :notworthy:
Ubacili smo veliki predfilter goriva unutra pa cemo vidjet kak ce se dalje ponasat s prljavstinom, ako se bude ponovilo onda vanjski spremnik negine.
Poglavica  :ok:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Kad se ja vozim , vidio si da sve radi  :stripii: ....zapamti...yamaha je kao žena...samo njezno s njom i sluzice te 100 godina  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Nisi ti vidio moju zenu :stripi:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Ali sam vidio tvoj odnos yamahom.... :stripii:

šajzika

Slican je odnos :)
Audentes fortuna iuvat

IggY

Može li mala pomoć oko yamahe Malte.u jesen i po zimi radi odlično  a po ljeti   nikakako.Nakon 5 minuta rada se ugasi.Radi na leru i pun gas ali kad ubacim u brzinu ugasi se.

Batica

Imas problema sa hladjenjem motora. Proveri da li dobro izbacuje vodu. Procisti kanal malom zicom. Takodje proveri impeler, da nije neki krak slomljen i da lose ubacuje vodu.
Ako nije nista od toga moras da nosis kod majstora jer mora detaljno da proveri.

maverick

Mlaz vode je samo indikator protocnosti....negdje je nesto zacrpljeno....jeli motor bio na moru

Harley

Imam ja Maltu, lupio sam je novu 2001 u Krskom ko zastupnika za regiu( Delta Tim) takav kvar mi je bio impeler, cjena 100kn i sat posla, usput promjenim i ulje u nogi.
Living your dreams, do not dream the life

kova

^
Najprodavanija Yama ... Najvechi problem je shto vlasnik apsolutno ne upozna unutrashnjost iste - skoro da nema potrebe. Imam i ja ovoga Maltezera ;). najosnovnije odrzvanje ako je bila u soli... Kreshe uvek, suha ko barut iznutra, NGK neunishtiv. jedini napor - usuti gorivo dok "ljulja". E da , nije mi "kresala" par puta - ima jedna polugica, he he
:glasses9:

Tićo

Problem: Yamaha 9.9 4-takta 2005 godište, lepo pali i na punom gasu ide odlično, na leru radi dobro, ali kad ubaciš u brzinu ugasi se, pa se mora dati gasa da bi se ubacilo u brzinu bez gašenja, ja mislim da je nešto oko karburatora ali nisam baš toliko stručan da li je neko imao slično iskustvo i šta raditi  :sha:

zvona

Isto se meni dešava sa tohatsu 5ks..kad zvekne pod malo vecim gasom sve super..meni je karburator čiščen ali opet se to dešava možda i nije do njega..