yamaha

Autor Darko, Studeni 17, 2012, 00:08:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Ivan Borojević

maverick

Izgleda kao bombona  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ivan Borojević

Moj motor skinuo sa brodića, otpojio sve komande i stavit ću je na čamac.  2001g. Ima možda 300 sati rada. Zadnje 4 godine jako malo vožena. Ma popizdio sam, neki tipovi mi htjeli prodat muda pod bubrege sa jednom hondom 20.  Motor mlađi od mog 7g.a izgleda kao da ima 100g. Sav izgreban, otpala boja riknuo impeler, motor trokira kad mu daš gas, pero iznad elise vareno. Ma bože sačuvaj.

Ivan Borojević

mossi

Izgleda fenomenalno očuvana!  :notworthy: :ok:

ljuska

Dobila novo ulje u peti i svjećice mada mislim da ništa nisam trebao dirati

maverick

Redovni servis podrazumijeva izmjenu ulja u peti i skidanje propele...skidanje pete da se pregleda vodena pumpa. Jedan od detalja zasto je to potrebno napraviti jeste da se ti vijci odvrnu i zavrnu da ne zapeknu...da se podmaze osovina od motora gdje ide propeler....I to ulje kad mijenjaš...ne mjenjaš samo zato sto je dotrajalo vec da provjeriš da li ima vode u njemu pa da na vrijeme zamjeniš semeringe...itd itd....Tako da je dobro da si to odradio i dobro je da je ulje novo  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ljuska

e ti bi sve rastavio pa to je Yamaha isto ko i shimano to se ne kvari nije to nježna honda i daiwa :stripii:

maverick

Kad zalomiš inox vijak u aluminijskom kućištu jer godinama nitko nije nista odvrtao...uopce ti ne padne na pamet koji je model i koji je brand...vec se prijašnjem vlasniku sjetiš uze i šire familije  :stripii: :stripii:

ljuska

ma pokušavam pokrenut jednu konstruktivnu raspravu šta je bolje :stripii:

maverick

Druga su vremena....nema više onih lako zapaljivih  :stripii:

silure

Bas gledam onu yamahu gare 9.9... Volio bih je rastaviti, izvana jeste ista parsun koju sam jucer rastavio ali zanima me unutrasnjost da usporedjujem dijelove dok je ovaj kinez rastavljen

silure

silure

maverick

I ti se daš na svašta nagovoriti  :uf: Slično sve, samo razlika u kvaliteti materijala...a šta je parsunu