yamaha

Autor Darko, Studeni 17, 2012, 00:08:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Jedna cista cetrdesetka...tri cilindra
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Baš lepo radi.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

maverick

Snimim kasnije duzi video...ovo je sam sekund poslije starta dok je jos pod čokom
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Zanimljivo reklama

Resavac

Sipatičan popust u zemlji Srbiji...

šajzika

U moru balkanskih prevara sa popustima i crnim petkom, kada dignu cijenu pa stave popust i na kraju ispadne skuplji artikl , ako je to realan popust na sadasnje cijene onda je to super i pohvala.

Naši trgovci i trgovacki centri su šljam.
Audentes fortuna iuvat

SMT

Iz nekoga razloga već više puta odlazim da gledam Yamahu od 8 ks... Uopste ne znam za šta bi mi služila ali priznajem da mi se dopada, tako sitna, kompaktna, male težine... Verovatno je samo u pitanju dosada... Ali nekako kapiram da je ribolov sa tim na nekim bližim relacijama mnogo praktičniji nego sa ovim krmačastim motorom koji imam... Zavuci se gde hoćeš sa nekim kratkim čamcem...

Tako neki čamčic kratki od 100 kg, dobro mi to zvuci... za neko svrckanje... zavisno od koncepta ribolova... imam ideju i gde bih to držao...

Svratio, zagledao po ko zna koji put pa video i ovog gumenjaka... nisam pitao za cenu....

maverick

Ako ne ozdravis uskoro i odes na vodu kako spada...izgicemo svi s tobom  :stripii: 

SMT

Fijuče...

miha

Na Hondi se nije ni to čulo  :hi:  :clap2:

SMT

Bila je Honda top... meni bas po meri... Yamaha mi nije tako sela na prvu, nešto mi glomazna, velika bila... Ali upoznali smo se, vrhunski motor, svakako...Bolji mi je trim na Yamahi, to na prstu... Malo više snage, sto nije na odmet... Nekako mi se čini da još lakše tera camac... Novo, to je svakako korak napred, samo po sebi :hi:

Zovu me ljudi koji biraju, izmedju ta dva motora, da čuju iskustvo... Ja zaista ne znam šta bih odgovorio, osim da je to manje-više isto, samo da je novo...

Sto se mene tiče, biće ova Yamaha još dugo ako sve bude u redu... Bar još 5-6 god...

Posle nemam ništa protiv Tajmena i 25ks, to je za ono sto ja radim, sasvim dovoljno...

Za sada Yamaha, niko nije savrsen :stripii:  :pirate:

Ivan Borojević

SMT

Danas imao žetona! Trebaće u nekom momentu !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tićo

Citat: SMT  u Studeni 10, 2023, 19:34:45 Danas imao žetona! Trebaće u nekom momentu !

Sent from my iPhone using Tapatalk
a garancija? Zar distributeri ne rade mali servis u garantnom periodu🤔

SMT

Pa evo ovlaštenoga... Šta smo uzimali Yamahu, bzv!

Nego mi Nidza vozio Yamahu! Dok je parkirao, udario smudja 5kg u bočno peraje... Slomio mi elisu, ne zna bez sonara ni voziti al ga hoće riba :stripii:  :hi: