yamaha

Autor Darko, Studeni 17, 2012, 00:08:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

ossa

Jel to stara slika ili nove alge ?
Naidju krize, drukcije grize...

SMT

Ovo drugo... nisam ga od letos čistio...

dravski pecaros

Možda nekome pomogne  :occasion14:

Harley

Za znalce, kakva su vam iskustva sa Yamahom, zanima me ovaj model, cijena je za vrijeme trajanja sajma nautike -10% , Yamahe ove godine nema na sajmu nautike
https://yamaha-sibeg.hr/motori-15-70-ks/41/f15cehps-l/0029-f15cehl-833e, ima uz ele start i powertilt, rucna komanda duga noga.
Living your dreams, do not dream the life

maverick

Modeli 15-20ks do nedavno bili najprodavaniji u nasem kontinentalnom dijelu...sad se to nešto promjenilo pa svi idu na nesto veće ali kvalitetom su ostali u samom vrhu. Pouzdani i ekonomični...Montirao sam jednu 15 jesenas...nestvarno fin i uglađen motor...ovdje je još na malo većem plovilu pa smo morali "gađati" elisu ali na kraju je odlično posloženo
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Citat: Harley  u Veljača 07, 2025, 13:20:21 Za znalce, kakva su vam iskustva sa Yamahom, zanima me ovaj model, cijena je za vrijeme trajanja sajma nautike -10% , Yamahe ove godine nema na sajmu nautike
https://yamaha-sibeg.hr/motori-15-70-ks/41/f15cehps-l/0029-f15cehl-833e, ima uz ele start i powertilt, rucna komanda duga noga.

Što se ti brineš oko cjene i hoće li Yamaha biti na sajmu nautike? Uzmi to i uživaj dok imaš vremena.

Harley

Citat: No  u Veljača 07, 2025, 19:23:00
Citat: Harley  u Veljača 07, 2025, 13:20:21 Za znalce, kakva su vam iskustva sa Yamahom, zanima me ovaj model, cijena je za vrijeme trajanja sajma nautike -10% , Yamahe ove godine nema na sajmu nautike

Što se ti brineš oko cjene i hoće li Yamaha biti na sajmu nautike? Uzmi to i uživaj dok imaš vremena.

Ma da, bio jucer cijelo dopodne na kontroli peacemakera, kaze dok da se ne sekiram, sigurno jos godinu dana cu biti ok, jbg , jos trideset godina ovako i dosta :crutch:
Living your dreams, do not dream the life

No

Prijatelju spusti ručnu i pojačaj gas. Govorim ti to već godinama.
Biti će svega i kada nas ne bude

Što nam ostaje?

Da lovimo snove, ribe, iluzije?

Jedva čekam da se vratim i da popijemo čašu moje rakije, da si pogledamo oči i da ne govorimo ništa.

Godine govore umjesto nas.
Mjesto na kojem stojimo, mjesto na kojem se družimo daje nam na važnosti, iako je na kraju sve relativno i nevažno

maverick

Malo skrenismo s temen, ali valjda kad dodje tih pedeset covjek se zpita koliko je sezona jos ostalo    :stripii:  samo opustemo i treba uzivati u svakom trenu koji je pred nama :clap2: A Yamahe valjda budu izdrzale ovo koliko mi mozemo  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

mossi

:clap2:

Koliko je teška?
Jel bi mogla na tvoj čamac?  :icon_thumright:

maverick

Bas se raspravljamo o tome , ima 180 kilograma...Šimicev Suzuki 90 ima malo manje od 160 kilograma....Tako da mislim da bi moglo. Jedna zanimljivost kaze da se motor pod jamstvom kod ovlaštenog servisera moze dici na 145 ks za neku sumu novaca...E sad treba li nekom uopce ovakav motor jer to doista djeluje ogromno...Tu bi trebalo prepraviti nosače za pecanje jer bi motor smetao  :stripii: Lijepo ga je za vidit...mnogo je tu različitosti u odnosu na nase motore , nesto vise od 1800 kubika...4 cilindra...ne znam...volio bih da netko isproba prije mene da ne budem uvijek ja prvi konj u svom selu  :stripii: Inace, djeluje glupo priča, ali taj motor je jeftiniji nego manji...na akciji je sad bio 12000 s digitalnim displejom ako ga dignes na 145 izadje te konj 80 eura...za uporedbu konj na yamahi 6ks kosta debelo preko 200 eura

mossi

U celoj priči sa motorima uvek je bitan samo jedan konj. A to nema cenu.

A ubediće tebe ženče.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

ALU-bel

Citat: maverick  u Ožujak 15, 2025, 13:12:03 Bas se raspravljamo o tome , ima 180 kilograma...Šimicev Suzuki 90 ima malo manje od 160 kilograma....Tako da mislim da bi moglo. Jedna zanimljivost kaze da se motor pod jamstvom kod ovlaštenog servisera moze dici na 145 ks za neku sumu novaca...E sad treba li nekom uopce ovakav motor jer to doista djeluje ogromno...Tu bi trebalo prepraviti nosače za pecanje jer bi motor smetao  :stripii: Lijepo ga je za vidit...mnogo je tu različitosti u odnosu na nase motore , nesto vise od 1800 kubika...4 cilindra...ne znam...volio bih da netko isproba prije mene da ne budem uvijek ja prvi konj u svom selu  :stripii: Inace, djeluje glupo priča, ali taj motor je jeftiniji nego manji...na akciji je sad bio 12000 s digitalnim displejom ako ga dignes na 145 izadje te konj 80 eura...za uporedbu konj na yamahi 6ks kosta debelo preko 200 eura
Čekaj još malo  :stripii:

maverick

Nisam ja protiv ničega ali ima ovih mladjih pa neka prvo oni probaju...mada Borna je davno imao sto plus na čamcu slicnih dimenzija...tako da...nemogu reci da ne razmisljam...ali realno koliko mi treba i cetvorka mi je dosta  :stripii: