yamaha

Autor Darko, Studeni 17, 2012, 00:08:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Definitivno ce ht biti lakse, mislim (ak se dobro sjecam) da na forumu moja ladja imas dobru temu o yam ht i općenito teme  o pogonu brodica od par sto kg do par t

Nisi rekao koliko bi sati radio s tim kompletom.

Posto sam blagdansko mazohisticki raspoložen i uvijek volim težim putem,  ja bi nakeljio T10 i t4 kao pomoćni.

Novi motor ces servisirat prvih 5 godina u ovlaštenom servisu za 4 5 stoja godisnje neovisno o radnim satima, pa ce uletit i impeler jednom ili dva put u tih 5 god. Na kraju ce to sve biti skupo.
Ako ces koristiti na moru 2 3 tjedna godisnje za par sati rada, treba dobro razmislit
Audentes fortuna iuvat

DIDAPATAK

..pozicija je južni dio Korčule..otvoreno..od konca 4og do kraja 10og mj...svaki dan po 2-3h kad leđa dozvole a preko dana ekipa na kupanje i ostalo..
..znači podosta sati...
..na jesen kad dolazim u Slavoniju dolazi i motor na servis i zimovanje..
..ma naveče ću otvoriti temu jer me hebe milion stvari pa ću tamo tražiti pomoć i mišljenja  :icon_thumright:
.. :baba:

ossa

Da li voziš na Badiju?
Naidju krize, drukcije grize...

DIDAPATAK

:stripii: :stripii: :stripii:
..ma dva tri ćoška lijevo desno..ovih babuški(pirke,kanjci,pauci,cipli,fratri i ostala c kategorija što ja lovim ima i blizu..
..a nisam ja više za avanturizam..

ossa

Ok. Ako dodjem na leto, pa se javim da šljokamo plavca.
Naidju krize, drukcije grize...

DIDAPATAK

:occasion14: :hi: :jede:..al nemože na prazan stomak..
:baba:

DIDAPATAK

..hvala za inf..al nažalost nemam fejs pa ću morat pitati nekog ko ima da dođem do broja..
..iako..jedno od pravila trgovanja na moru je da sve što je povoljno ili bar provjereno kvalitetno ide unutar lučice,vale ili mjesta..
..oglasnici se koriste za hmmm prodaje..
..koliko sam samo puta za ovih 40tak godina čuo za kupnje i prodaje koje su spram oglasnika za trećinu ili više povoljnije..

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Evo bele kape pa ko može..

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

pajdo77

Ko napravi tu zadnju glavu svaka mu čast a i onom tko plaća račun na benzinskoj

šajzika

Taj zadnji me podsjeća na aliena iz kultnog filma.  :thumbsup:
Audentes fortuna iuvat

šajzika

Ne znam jel bilo ovo zlostavljanje vec na forumu. Zanimljivo
Audentes fortuna iuvat