yamaha

Autor Darko, Studeni 17, 2012, 00:08:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

maverick

Motor je servisiran i to kompletno , semeninzi na peti...sve brtve koje idu uz to...ulje, filteri...čamac je opran...hempelovim nekim praskom...ispoliran gdje je trebalo...izvoskaren kompletno...antialgin navucen u jednom sloju....sve spakovano i sutra sam na vodi poslijepodne....Jura i Ćava su pomogli poslijepodne tako da je sve bilo brzo gotovo
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

otpali mi prsti  :uf:

šajzika

Danas sam joj majku spominjo i nisam se dao omesti u paljenju.
Kolega Darko se smijo ko lud ali nakon pol sata divljackog povlacenja  sam je uspio upalit. Isao sam probat jer mogu spagu pokidat i sve mi se cini da sam bio blizu.

Dobit ce novu svjecicu i vanjski spremnik goriva pa cemo dalje vidjet.
Ako bude zezala bit ce yamaha bye bye
Audentes fortuna iuvat

maverick

Bitno je da utvrdis ima li goriva ili ne....mislim da je taj unutrasnji rezevoar sporan...mada kod tebe je plasticni pa ne bi trebao stvarati probleme...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

garant je opet zaboravio staviti osigurač a neće priznati!!  :stripii: :stripii:

šajzika

Kupit cu vanjski. Bilo mi je neugodno pred ljudima stavit nogu na motor i iscupat spagu, al malo je falilo.  Reci ce da sam budala :)
A svjecicu da mjenjam ili ne ? Kolko ona uopce kosta?
Audentes fortuna iuvat

šajzika

Citat: mlb  u Lipanj 25, 2014, 13:07:27
garant je opet zaboravio staviti osigurač a neće priznati!!  :stripii: :stripii:
nene. upalio i fino malo odradila i onda poslje nece. kao da je posaugala sve iz karba .
moguce da je do onog prekidaca sto prbacujes dal da ide gorivo iz unutrsanjeg ili iz vanjskog  spremnika
Audentes fortuna iuvat

mlb

imam ja vanjski za tebe u kompletu sa crijevom i pumpicom od 22l , taj kad napuniš miran si do mirovine koliko ti pecaš!  :rofl2:

maverick

Nema je potrebe mijenjati...samo u tom momentu kad nece odvrni je vidi da li je mokra ili suha...kosta nesto malo preko trideset kuna

šajzika

Citat: mlb  u Lipanj 25, 2014, 13:10:01
imam ja vanjski za tebe u kompletu sa crijevom i pumpicom od 22l , taj kad napuniš miran si do mirovine koliko ti pecaš!  :rofl2:
ajde dogovorit cemo se  za spremnik.
a i svjecicu zamjenim jer nije neka para. pa cemo vidjet sta i kako.
iako jer ima kakvih nuspojava jer si ti iz tog spremnika potrosio 300l mjesavine ?
Audentes fortuna iuvat

mlb

mato ti je super za podmazivanje  :stripii:

šajzika

Definitivno treba pojacat konjazu.
Ici ce yamaha poslje sezone na bubanj i onda ide nesto jace.
Audentes fortuna iuvat

TonyC

Ma šta pričaš ,          treba skinit malera !  :rofl2:

:smjeh:

šajzika

To redovno skidam :)
Nama soferima je to obveza. Posebno u zadnje vrijeme. umislim si da su to brazilke pa im onda uzvracam jer smo izgubili na prvoj utakmici
Audentes fortuna iuvat