yamaha

Autor Darko, Studeni 17, 2012, 00:08:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Cinca

bijela kapa,4-taktna

maverick

Ako si kupio onda ok...mali motori male potrosnje
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Imao 4orku , jedino netreba koristit onaj unutrasnji spremnik , zna se nakupit smeca pa onda moras cistit karb i svasta.
da opet imam taj motoric uzeo bi vanjski spremnik i na crevo opalio mali filter benzina  :icon_thumright:
Audentes fortuna iuvat

Bole123

Za što služe one sajle na nozi motora

šajzika

Koje sajle na nozi ???? Da neko nije povezao da mu ne pobjegne motor
Imas sliku ?
Audentes fortuna iuvat

Bole123

Na yamahi brike na nozi sa ljeve strane gledano od iza,

šajzika

Hbga naj se ljutit ja to nisan nikad vidio. Mozda maverick zna ili neko drugi . Vidio sam svasta ali sajle dole nikad
Audentes fortuna iuvat

maverick

Ako misis na onu tanku sajlu desetak cm sto se vidi...to je masa...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Bole123

Znači zbog toga mi odlaze regulatori punjenja  sajla koda je odrezana brenerom nije iščijana

maverick

Ne znam bas da je to uzrok...uhvati Šimeta...on je stručnjak za takve zezancije....Ta sajla inace ima preko sebe buzir koji s vremenom ispuca...ali mozes ih napraviti i zamjeniti sam ..

Bole123

Bužír čitav  skinuta noga tražim kromove stopice ne može bakar ,znam sličaj gdje su riknula dva paljenja navodno zbog te sajle na suzukiju nakon izmjene sajle i3paljenja sve ok

maverick

A neznam....ne moras ni imati stopice stavi dvije inox podloške i izmedju njih sajlu i lijepo i oprezno stegnes...

pampasexpress

Citat: maverick  u Veljača 13, 2016, 14:37:18
Ako misis na onu tanku sajlu desetak cm sto se vidi...to je masa...

apsolutno se slazem sa maverickovim misljenjem
ta "sajla" nema ama bas nikakove veze sa navedenim problemom rikavanja regulatora (reglera) za punjenje akomulatora , moje skromno misljenje je da treba pronaci uzrok koji stvara probleme na tvom motoru odnosno kvar koji uzrokuje krepavanje tvojih reglera , no ima ovdje na forumu jos clanova za koje mislim da su dovoljno strucni i kompetentni komentirati na ovu temu a i pomoci ti pri otklanjanju kvara
pravilo je da nema pravila

dolar

Citat: šajzika  u Siječanj 06, 2016, 21:39:26
Imao 4orku , jedino netreba koristit onaj unutrasnji spremnik , zna se nakupit smeca pa onda moras cistit karb i svasta.
da opet imam taj motoric uzeo bi vanjski spremnik i na crevo opalio mali filter benzina  :icon_thumright:

Imam suzuki 6, 4 takta...isto je to kao i yamaha...unutar motora sam ugradio mali filterčić ispred samog karburatora...tako da mi je svejedno dali koristim njegov rezervar ili vanjski (a imam obije solucije) pa čak mogu spojiti i yamahin 30lit...već 3 godine, niti jednom nije stao zbog problema s gorivom...
MAŠTA, ČINI SVAŠTA

Bakara

Iz mog iskustva, bitan je i položaj filtera jer zna da se napravi vazdušni džep u njemu, čisto kao informacija ;)