Prodavaonica sa kojom niste i s kojom jeste zadovoljni

Autor Kugla, Prosinac 14, 2012, 20:05:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Greys

Ono što je Miha rekao, Plovak u Sivcu (Srbija), kod nas uzmem samo za nužno zlo. Par puta godišnje odem do Škorpiona i BBS-a, a za se ostalo tu je eBay 

Hunter

ja kupujem samo kod sebe,znam se ponekad zajebat al bsar se ne mogu ljutit!

Juzba

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

raso

I ja sam kupio najlone kod sebe, sad samo hvalim svoju firmu, em povoljno em dobar najlon :be happy: :be happy:

Hemingway

,,Starac i more"
,,Dunav mi u Venama "
"Zamislite koja bi tisina nastala kada bi ljudi govorili samo o onome sto znaju." - Karel Capek

Hunter

Surikarn

:toothy10:
Citat: Hunter  u Veljača 20, 2013, 10:27:22
ja sam svoj najgori neprijatelj!
Hunter uletio u Grcku filozofiju :book1:  :toothy9:
Evo jedne od najboljih trgovina....mozda nije toliko korisna za ribolov ali je za nautiku  vrh... trgovina od 2500m2

http://www.nautimarketshop.com/shop/en/about_us.html

Mornar Popaj

Imam dobrih iskustava sa trgovinom Šaran Cerna, tamo sam uspio kupiti odličnu rolu Penn CAPTIVA II 8000 za 430,00 kn Također imam lijepih iskustava sa trgovinom Orban Vinkovci, gdje sam kupio 2 varaličarska štapa Okuma Alumina 2,7 m 30-60 i 40-80 g Obadva za 450,00 kn. A sviđaju mi se što imaju odličan program sa ribolov soma, i vrhunske najlone u pakovanju od 300 m a debljine do 0,80mm.
U Cerni je npr. najdeblji najlon u pakovanju od 300m bio trabucco t-force 0,45mm, ali su zato oni prvi imali podvodne vibro plovke... Uglavnom kupujem kod ta dva trgovca, a kod Orbana obavezno i ugodno porazgovaram sa prodavačem o novim tehnikama, sistemima itd.
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

gegs

Ja bih htio izraziti nezadovoljstvo online ponudom trgovina ribolovnog pribora. Bolje reci web stranicama istih. Osim ajd bbsa, ostalo je teski cirkus.
Zapravo ne znam koji je gori, hoces zabicu, bistro shop, skorpion.... Svaka cast tko im to uspije prodati pod web stranicu. A one sto ni nemaju stranicu, ne bih ni komentirao, ipak je 2013a.

Ps. Ne znam rasu ni pricu o njemu i ovo nema nikakve veze s njim.

Kugla

Jergo Okuma Alumina 2,7 m 30-60 i 40-80 g Obadva za 450,00 kn. to je odlična kupovina, ja svoj 20-60 gr platio 300 kn

Oliver

Ja bih većinu naših Hr ribičkih dućana podijelio u dvije skupine-skupe i jako skupe!   :protest: Pa kad se nađe netko na_drkan u dućanu i pita zašto to i to toliko košta, a vani upola jeftinije, onda počinju klasične spike 'promijenio se tečaj $, velki porezi i carine, nismo u EU, bla bla bla...' Pri tome svoje debele marže, naravno, ne spominju.  :hello: I onda malo uspoređuješ cijene po internetu i vidiš da su cijene povoljnije i u Sloveniji koja je u EU i u Srbiji još povoljnije, a koja nije u EU   :sign13:  Dosta naših trgovaca je izgubljeno u prostoru i vremenu u kojem žive i jednostavno ne kuže da ih neke globalizacijske stvari budu progutale. Ono što su si mogli dozvoljavati prije 7-8 godina je prošlost i ako ne kuže da danas moraju imati konkurentne cijene na vlastitim konkurentnim web shopovima, onda ili žive u neznanju ili su se već toliko napunili da su u rangu jednog mamića, pa im tak dođe svejedno!  :violent1: Budemo vidjeli kak se budu ponašali kad se službeno učlanimo u EU i kad se bude moglo preko granice razvažati, a tu bude i internetsko naručivanje unutar EU bez carinskog harača... Možda se onda ne bude čekalo na 15-20% popusta cijele godine, možda budu akcije svaki mjesec i u Zagrebu i u Vinkovcima...?!  :angel7:
@ gledati šarane na internetu = piti bezalkoholno pivo :)

Hemingway

Jergo ..
ja imam odlicna iskustva sa Saran u Cerni ...ako nesto nije tu samo reknem Mariju i on naruci i kaze mi kad ce biti tu ...za mene su njihove cijene povoljne jer u svabiji kao da na Recept kupujem ..skupo i jos skuplje ..pa je Internet  :thumbsup: stvarno super opcija ..
,,Starac i more"
,,Dunav mi u Venama "
"Zamislite koja bi tisina nastala kada bi ljudi govorili samo o onome sto znaju." - Karel Capek