Prodavaonica sa kojom niste i s kojom jeste zadovoljni

Autor Kugla, Prosinac 14, 2012, 20:05:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Tu možemo malo o ovoj temi. Sigurno imate loših iskustava sa nekim prodavaonicama u kojima ste kupovali ili namjeravali kupovati.
Za početak moj primjer Prodavaonica DEON Apatin.
Prije dva tjedna bio u šopingu(čitaj cigarete) pa zvao i njih u Deon da vidim imaju li jednu torbu za štapove i potvrdili da imaju. Kad sam došao tamo torbe nema. Ok uzaludna vožnja prijeđem preko toga i naručim torbu. Danas kada sam zvao kažu mi torba stigla i ja u auto pa malo po cigarete i do njih u Deon i kad tamo torbe nema stigla kao kriva, katastrofa toliko km za ništa i ni oprostite ni izvinite već ako hoćete neku drugu ili tu koja je krivo došla ok ako ne doviđenja.
Užas eto morao sam to napisati, toliko da ubuduće pazite sa kim što dogovorite. Znam da neki sa foruma imaju sa njima ok iskustva ali ovo je katastrofa.

Retfalački mačak

Tebe su bar prepoznali. Mene početkom jeseni u jednoj radnji u Baranji "nisu" ni prepoznali, a kod iste sam dosta kupovao i preporučio drugima. Sada samo poznanicima kažem da tamo nikada više, pa ni onda neću kupovati. Izdana u dan čujem da nisam jedini. Lijepa reklama.

maverick

Smijes i ime napisati..posto si dobar sa mnom nitko ne smije da te bije.... :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Lomnica_city

Nista ne razumem, sta znaci "nisu" ni prepoznali i po cemu je to lose?

Retfalački mačak

Citat: Lomnica_city  u Prosinac 15, 2012, 00:59:30
Nista ne razumem, sta znaci "nisu" ni prepoznali i po cemu je to lose?
To znači da se prodavač-vlasnik ponašao kao da mu smeta što si došao.

Kugla

Je Mačak prepoznali me ali i zahebali samo tako, tako da nikad više što ti kažeš kod njih, ajd reko proći ću duplo jeftinije  kad vidi vraga kako me izradili, ja cijeli život trgovac al da se tako ponašam izgubio bi sve kupce i kraj.Al nema veze danas će mo malo izaći na vodu ako bude vremena pa zaboraviti na takve gluposti, a kako kažu svaka škola se plaća  :alas:

mossi

Skoro svaki "trgovac" ima klasičnu spiku,
- Treba uskoro da dobijemo neku robu najbolje da navratite od nedelje,
- Upravo smo to naručili ali eto nije stiglo,
- Na žalost nije stiglo ni u ovoj turi,
- Nova roba nova cena,
- itd ...

i gomila sličnih izgovora koje ćete čuti u skoro svakoj radnji.

Kupovina van svog mesta, uvek snosi rizik da se provozate za džabe.
O reklamaciji i garanciji i da ne govorim.
O troškovima puta, a o graničnom prelazu tek imam lošeg iskustva!

Mali off, pre 10-tak godina sam imao nekoliko narudžbina iz Nemačke,
u pitanju je bila sportska oprema. Nije bilo, a da nešto nisu poslali pogrešno.
Osim što po povratu robe, pošalju ponovo, nikad ni izvinjenje niti bilo kakva nadoknada,
a svaki put me tako nešto koštalo minimum 50-tak DM. Naravno da sam odustao od takve firme.

:walk:

Kugla

Mosi mene zvali da je roba u radnji i eto pušiona, sorry na izrazu, ali taj Deon je katastrofa.

mossi

:pottytrain2: E hebiga kugla.. mosha .. ne idi više tamo i to je to.
Ja sam stalno u Apatinu i bio tamo 2 puta.  :icon_salut:

raso

Ako već kupujete u Apatinu onda kod Milana Ćopića, on je vrhunski ribolovac i s njim se može i razgovarati, samo treba vidjeti kad je u radnji s obzirom da radi u marini

Kugla

Tako je Rašo tamo sam kupovao i oni su ok. Ali za pohvale moramo otvoriti drugu temu da neko ne pobrka one trgovine koje su ok i one koje ne.

maverick

da ne pretrpavamo previse s temama...ovoj smo malo promjenili naslov pa tu komentirajte i dobre i lose  :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Neke su daleko, npr. Beli Manastir, pa tu ne idem više kupovati. Neke su u ZGB i Jastrebarskom, pa bez obzira na udaljenost, idem tamo, isplati se kod njih kupovati.

Kugla

Vidi sad susjeda moga, cenzura ha susjed, ukine mi temu, pa nisi promjenio naslov ili ga prilagodio barem ja ne vidim. Al ok možemo i ovdje o vemu vezano i o dobrim i o lošim  prodavaonicama.  :alas: :occasion14:

Juzba

Trebalo bi se zvati "Trgovine sa kojima jeste ili niste zadovoljni" :icon_cyclops_ani:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.