Prodavaonica sa kojom niste i s kojom jeste zadovoljni

Autor Kugla, Prosinac 14, 2012, 20:05:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

miha

e to si dobro rekao znači svako mora od sebe samog krenit i onda če to štimat .mene ustvari nešto drugo muči dali bi se mi mislim ribolovci mogli udružiti pa nešto učiniti po pitanjima koje nas muče bogatije vode čišče vode i tako dalje mislim da je ova stranica jako dobar početak .imamo društva koja funkcioniraju tako kako funkcioniraju neka bolja a neka nikako uglavnom se peče slanina i kuhaju fišovi a problemi se meču pod debeli tepih na godinu smo u EU šta nas čeka kako če to izgledat niko nezna .pitanje jel imamo snage za neke drastične zaokrete u našim razmišljanjima ponašanju i ostalom ili je došlo vrijeme uzmi sve od drave i dunava a za budučnost kako bude klinci i onako pecaju na igricama ...... pozz svima

Kugla

Moje skromno mišljenje je Miha da bi mogli puno toga kad bi se udružili i bili svi za neke promjene, e sad drugi par cipela je koliko smo složni da pokrenemo određene stvari. Društva više ne rade nego rade.Reci,predloži zato smo tu pa da vidimo tko što misli i kako za bolje danas i sutra.

miha

problema ima dosta previše malo komentara iz županije nebi bilo loše za rad trgovina uvijek se može nešto reči ali pravi problemi su tu oko nas samo treba sjest i pogledat istini u oči

jura

Citat: darko031  u Prosinac 15, 2012, 20:58:37
Citat: jura  u Prosinac 15, 2012, 20:50:58
Kako kaže narod tanko bi on srao od lovaca
nebih se složio s tobom , lovom se nebavi sirotinja , to je hobi za bogate :be happy:

Da ali ne kupuje tu osim municije ostala roba je škart za lovce :icon_thumright:

dravski pecaros

ja osobno odem u bistro sop u 12 mjesecu napravim popis sta sam pribora potrosio sta trba zamjeniti i kupim..svake godine 20 posto popusta u 12 mjesece...

Darko

Citat: jura  u Prosinac 15, 2012, 21:58:02
Citat: darko031  u Prosinac 15, 2012, 20:58:37
Citat: jura  u Prosinac 15, 2012, 20:50:58
Kako kaže narod tanko bi on srao od lovaca
nebih se složio s tobom , lovom se nebavi sirotinja , to je hobi za bogate :be happy:

Da ali ne kupuje tu osim municije ostala roba je škart za lovce :icon_thumright:

prodavao je on i puške za 20000 eura , te skupe stvari idu po narudžbi
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Nemagreške

Netko je spomenuo naručivanje izvana internetom. Zanima me od kuda naručujete i kako prolazite sa carinom i poštarinom?
..i zgodnoj se curi desi da prdne u kolu..

mossi

I mene interesuje, koliko vas izadje carina+pdv za robu iz USA?
Jako me kopka onaj propeler.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Nemagreške

OK, sad kužim davanja, ali koji su shopovi u igri? Ima ih milion. Dajte neke "pouzdane".
..i zgodnoj se curi desi da prdne u kolu..

maverick

Hemingway

ja na Ebay-u ali samo trgovine koje imaju nekoliko tisuca prodanih artikala i na Pay Pal opciju i ocjene preko 99,7 % (mada se na njih nemozes uvijek oslonuti )
Trgovina u Cerna Saran ..sa njom sam jako zadovoljan i kad sa Mariom trgujem onda bude i popusta a zato sam ostavio dobrog novca do sada kod njega ,, i u glavnom se kod njega i snabdijevam za ovamo ponijeti .. usluzan je i vrlo dobar trgovac ..sto nije na lageru nabavlja vrlo brzo i povoljno ..barem za mene .. imam jedan stap od Byron Texton 8m ..jako fina stvar ..okliznuo se i zdrobim drsku ili da kazem onaj najdeblji dio broj 8 u segmentu .. reknem Mariju i on za dva dana rijesio stvar ..kaze mi da sam najvjerovatnije u cijeloj HR dobio jedini i zadnji komad sto je bio ..i to za sitnih 200Kuna ..inace bacaj stap od preko 1ooo Kn ...
od losih ... neznam kako se zove ..mislim u Vinkovcima sam jednom bio prije par godina ..maltene nisam smio stap u ruke uzeti ...
i to mi je bio zadnji put da budem u toj radnji ... gdje nesmijem robu uzeti u ruke da vidim sta kupujem ...pa i netreba mi ... :walk:
,,Starac i more"
,,Dunav mi u Venama "
"Zamislite koja bi tisina nastala kada bi ljudi govorili samo o onome sto znaju." - Karel Capek