Primjedbe na kvalitete domaćih majstora

Autor Ive, Travanj 28, 2015, 07:48:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

tole

kopče za tebe i kuma su spremne.....a glavinjare dobijete kad bude, a kad će biti ne zna se.... danas sam kumu popalio iz torbe par komada što sam mu poklonio da imam ako slučajno stignem otić zabacit  :uf:

Kugla

Ma kopče su dovoljne, osobno ne volim glavinjare, jednostavno mi nisu legle, tako da kopče su sasvim dovoljne!  :ok:

tole

povedem te jednom, pa još ako se desi da ubodemo kao ja u ponedjeljak ćeš promjenit mišljenje....  :pirate:

tole

ja ih isto nisam nešto previše gotivio dok mi onaj "čije ime se ne spominje" nije održao kratku lekciju iz glavinjanja....sad su obavezne u pribor i po meni nema boljeg mamca u određenim situacijama

pusti mi broj moba na pp...od 20tog sam u bazi pa mi neće bit problem doletit do Valpova na kavicu

mata postar

nisam shvatio za ovo ime se nespominje. onda se i ja pisem za jednu dve probne, tole kada budes u valpovu javi se, ja sam svaki dan u krugu belisca valpova narda. samo posalji dan prije, nema uvijek signala kod nas

Kugla

Tole broj poslan pa kad si tu u Valpovu a ti naleti do radnje, prije podne sam uvijek u njoj

rj

Tole nastoj izbjeć kuglinu "radnju"  :stripii:  :rofl2:  :rofl2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Kugla

Već sam se zabrinuo za tebe, nema te ko nekad kave i praška, pa je si živ?
I Tole ne slušaj ga on se boji do radnje jer je već u godinama  :toothy9:

tole

Citat: rj  u Srpanj 17, 2015, 08:28:07

ni blizu radnje
...možemo se nać samo na sigurnog među rajom i to na lokaciji koju ja odaberem....ko zna s kim je sve u dogovoru  :toothy9:   :toothy12: :toothy12:

Kugla

:stripii: :stripii: :stripii: Ma ne boj se, ali eto izlazim ti u suret, preko pu  :ok:ta je birtija pa možemo tamo, danas više ne jer odlazim, pa tek u ponedjeljak sam tamo!

Hunter

Citat: tole  u Srpanj 17, 2015, 10:42:37
Citat: rj  u Srpanj 17, 2015, 08:28:07

ni blizu radnje
...možemo se nać samo na sigurnog među rajom i to na lokaciji koju ja odaberem....ko zna s kim je sve u dogovoru  :toothy9:   :toothy12: :toothy12:

s menom sigurno nije,a usput nakon nest desavanja jucer,oderana mi je koza s palca  :crybaby2:.
to malo zuto djubre lovi puno bolje nego neke razvikane (ili ja stvarno znam  :evil6:)

tole

bit će ako ne prije onda kasnije....žica je pripremljena...izlijem olova, natiskam silikon.....za 2 -3 mjeseca možda i bude koja gotova   :toothy12: :toothy12: :toothy12:

...

mata postar

ja sam danas nabavio Vidine ali nisam imo snage za ic na vodu sem bacit odbojku