Primjedbe na kvalitete domaćih majstora

Autor Ive, Travanj 28, 2015, 07:48:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

YUGO BOSS

Mozda se ne razumemo ali ja savrseno znam sta pricam :) I sam si sve lepo opisao,al ono nema ni veze :)
Licno nervira me tvoj stav kao imas posebnu zicu za glavinjare imas posebne formule za topljenu plastiku a krijes "zanat" kao zmija noge  :takoje: Naravno pod tim podrazumevam samo da hoces da odvedes na los trag,ali nije ni bitno  :bye:  Naravno ljutnje sa moje strane nikako nema nadam se ni sa tvoje,uglavnom sto se tice glavinjara sve je vec izmisljeno i tu nema sta puno filozofira,uzmes neku stvar pogledas je pokvaris i bice ti dosta toga jasno :) Uradis nesto bice ti jos jasnije,a ostalo zavisi samo od truda
Pozz i sve najbolje  :mt1032:

Vlada Tadic

Nemas potrebe da se nerviras kolega . Ja ne pisem napamet  i ne provereno. A svaka skola se placa  :hi:

rj

ova prića o glavinjarama me podsjeća na početak izrade shedova i plastisola najbolje čuvane CIA...KGB...UDBA ...taine ...brzo se misterija rasprhnula ko rosa na suncu  :stripii:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Vlada Tadic

I tu sam pisao objektivno ako se secas RJ.

rj

da tipkao si objektivno
vidi imaaš đabe savjet ...ne ukljućuj se u temu sa "figom  u đepu" ...da pojasnim ...ti znaš matrijal...znaš kako se radi...ima ga na svakom koraku al nećeš da kažeš ...zbog dugogodišnjeg virtualnog prijateljstva sam prešutio inaće di bilo ... :pirate:  :oussama-bin-laden: ostalo znaš  :stripii:

Vlada Tadic

Ma kolega ti znas da bi tebi odkrio ali nije jbg za siroke mase

:violent4:

rj

netrebaš meni otkrivat ...zbilja me ne zanima ...opaska je bila zbog korektnosti prema diskutantima ...pogotovo što obojica znamo koliko teško smo napravili prve korake

Hunter

ja imam primjedbu na ovu od Toleta...

sva dogadjanja sam u dva dana imo samo na nju...a imam samo jednu!

tole

ja isto ostao na jednoj  :uf:   ....a vremena se kronično nema :veryangry:

DIDAPATAK

tole

kako sad na bolovanje, sad se pare beru......žetva je :vrag:

Hunter

ne marimo mi za zetvu,slomimo ti jednu nogu ispod koljena i imas vremena za polako jednu po jednu! :tongue3:
usput dernio sam smudja,soma,tostolobika i raka od vrsta u dva dana neozbiljnog pecanja!

mata postar

sto vise gledam te glavinjare zbunjeniji sam. sve slice jedna drugoj, svi kopija sebile, Tole tvoje mi lici na vida glavinjaru

tole

u pravu si mata...vrlo slično tijelo....drugačije postavljeno olovo....u biti malo sam malo lapio od 2 - 3 majstora da bi dobio ono što meni treba... :icon_thumright:
...mrzi me pravit glavinjare ali lovim sa njima na terenu koji je poprilično zaheban i za lov iz čamca a kamoli sa obale i toliki sam potrošač da bi trebalo 100eura tjedno da namirim svoje potrebe....i ne radim ih za prodaju ali sam uvijek voljan udjelit koju drugarski   :hi: