Majstori u nasoj okolini

Autor maverick, Studeni 17, 2012, 00:20:17

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

od prvih i najpouzdaniji, majstor Žule...mala riboradionica...štapovi, sklapanje..servis rola..topla preporuka
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

meni je radio servis na roli , majstor za preporuku , radi bolje nego kad je bila nova , falila neka podloška
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Rap

peugeot

Dajte neki kontakt broj od Žuleta ..

Rap

mossi

Ako već postoje majstori, radionice, servisi, radnje onda i telefoni i adrese treba da budu objavljene, a ne preko pp-a.

Rap

mossi

Jedino ako radi na crno?
Ko još ne voli da ga BESPLATNO reklamiraju?  8)

jura

Nevidim neki razlog zašto bi mu smetalo, imam dvije role za servis meni jako drage dam 550 i nebi volio da ih svako rastavlja pa ako ga vi hvalite onda je ok

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

river

eto imam i ja jednog experta,znači ako imate blank štapa a trebaju van vodilice namotati i lakirat,eto radi bolje nego u8 tvornici,garantirano,čak i krpa slomite(što rijetko tko prihvaća raditi),nije skup i majstorčina...možda ga i netko zna Hari iz Osjeka...ipak kad ga pitam stavljam njegov broj,ako netkome hitno treba pp  ;)

Rap

Citat: mossi  u Studeni 17, 2012, 16:12:30
Jedino ako radi na crno?
Ko još ne voli da ga BESPLATNO reklamiraju?  8)

upravo tako

genjura

maverick

ESOX

Zahvala zadovoljnim ''klijentima'', stojim na raspolaganju, a ujedno i čestitka na potezu za domaći forum  :D
ŽULE
S pecanjem moraš znati, ne može se stati !!!          ESOX LUCIUS