Tohatsu 2015

Autor maverick, Svibanj 16, 2015, 16:08:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Da samo nemoj zaboraviti da auto voziš u proseku na 3000 obrtaja.
A vanbrodski na 4000-6000.

Auto stane, ti pozoveš šlep službu.
Čamac kad stane.. drama!

Iskreno mislim da se ovde plaćaju dve stvari: sigurnost i luksuz u odnosu 60/40 %

rj

Citat: jura  u Ožujak 08, 2016, 08:38:09
RJ a di si ti naucio toliko o motorima ako ne na netu :stripii: , nesjecam se da si se bas navozo takvih motora  :rofl2:

kakav net ? ja vozim vanbrodski motor dok komp nije ni postojao ...oćeš kec ?
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

šajzika

To je sujeta. Zuti za Rj-a . On ni camac nema :stripii:
Audentes fortuna iuvat

Rap

E sad,nije isto vozit Daciju i BMW recimo.Valjda se neki luksuz mora i platiti  :dontknow:

Zašto se mora voziti na 4000 ili 6000 kad na 3000 se sasvim lijepo vozi i gušta  :takoje:

maverick

Da se malo vratimo na temu  :stripii:  camac danas ponovno spusten. U modu za razradjivanje ide fino  :stripii: tako da nakon deset sati primam opklade za utrku...ugovor ....kapara ...sve kako dolikuje  :stripii: moze u sta god treba. Potrosnja od 5,2 u ekonomiku do 9,9 u full gasu...fin tih i ugladjen rad...Moje urezivanje na visinu odlicno...s dvije rijeci ukupni dojam .....Odlicno extra
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Citat: maverick  u Ožujak 08, 2016, 19:26:51
Da se malo vratimo na temu  :stripii:  camac danas ponovno spusten. U modu za razradjivanje ide fino  :stripii: tako da nakon deset sati primam opklade za utrku...

Jel može i malo ranije za one koji nakon 10 sati neće biti online  :toothy9:

pajdo77

Nešta si mislim za to razrađivanje motora,moraš se voziti 10-15 sati ili koliko god već sam proizvođač preporučuje. Zar se ne može motor staviti u bure sa vodom na primjer i neka radi bar u leru jer kad bi opalio gas do pola sva bi voda iskipila van :sha:

rj

Citat: Rap  u Ožujak 08, 2016, 19:19:08
E sad,nije isto vozit Daciju i BMW recimo.Valjda se neki luksuz mora i platiti  :dontknow:

Zašto se mora voziti na 4000 ili 6000 kad na 3000 se sasvim lijepo vozi i gušta  :takoje:

vozeći daciu ili bmw stičeš iskustvo u vožnji i osječaj za auto  :hi:

maverick

Citat: pajdo77  u Ožujak 08, 2016, 19:41:26
Nešta si mislim za to razrađivanje motora,moraš se voziti 10-15 sati ili koliko god već sam proizvođač preporučuje. Zar se ne može motor staviti u bure sa vodom na primjer i neka radi bar u leru jer kad bi opalio gas do pola sva bi voda iskipila van :sha:
U principu da ali je potrebno odvoziti bar dvadesetak sati zbog ulja u peti koje nije standardno vec tvornicko za ispiranje špene pa ga treba svakako zamjeniti nakon tri mjeseca......i onda je dobro da se sve to razvrti i razradi koliko je to moguce
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

U usporedbi s prošlim motorom,ima li pomaka?

mlb

Nakon "razrađivanja" bi se trebalo promjeniti i ulje u motoru!!!

Rap

Citat: rj  u Ožujak 08, 2016, 19:48:47
Citat: Rap  u Ožujak 08, 2016, 19:19:08

vozeći daciu ili bmw stičeš iskustvo u vožnji i osječaj za auto  :hi:
Ma jasno  :hi: mada je ovdje kontekst bio malo drugačiji

maverick

Citat: mlb  u Ožujak 08, 2016, 20:00:02
Nakon "razrađivanja" bi se trebalo promjeniti i ulje u motoru!!!
Da, oba ulja filter..ono klasicni servis...A pomaka..ne znam...nisam nikad kupio novi motor u ovoj klasi pa je to tesko reci...Jer ovaj je nov, sve je fino ugladjeno...ali onako ugrubo, nesto malo manja potrosnja u odnosu na yamahu 30 ks 4t...mozda sam subjektivan, ali je tisi...i sigurno startniji. Ona fora s kljucem i promjenom broja okretaja radi bas fino...onako ukupni dojam pet plus...e sad posto to meni sve traje oko godinu dana...vidjecemo kako ce se na muci poznati junaci  :stripii:

rj

ja kad vozim brunin tohatsu 30ks na kabinašu isto imam dojam da je startniji od yamahe 30 ks

Rap

Zbunjuju me te serije 4T BFT i MFS jedni do 50 a drugi od 60.Šta ne mogu i jedna i druga serija imati iste jačine?  :sha:
Viđam na moru a i čitam njihova iskustva da su najbolji TLDI 2T  :dontknow: