Tohatsu 2015

Autor maverick, Svibanj 16, 2015, 16:08:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Sljedeći vikend, mislim da je 23. u Osječkoj luci će doći predstavnici TOHATSU-a pa ce uz neke grickalice i cugu biti organizirana prezentacija motora...Moguća je za sad da i RJ RUNNER II bude na testiranju..pa o pojedinostima cemo jos dok budem imao vise detalja, ali eto tko bude slobodan da naiđe, malo se podruzi...i ovi iz yamaha teama da napokon čuju zvuk pravog motora  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

miha

javi detalje ..sat ,minute itd .... :clap2:

TonyC

Dolaze Japanci vidjet ko je to u po zime prodo 20 motora,  da ga zaposleo kao šefa marketinga  . Hahahahah !

maverick

Prezentacija počinje u devet sati i trajaće do poslijepodne...pa tko bude slobodan neka se najavi....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kobac

Tko je predstavnik tohatsu motora ( tj tko prodaje ) za ovaj dio hrvatske????

maverick

Duing za Hr ,Marko i Brstilo za Os

pile-1

23.04.2016 prezentacija Tohatsu 40 od strane gsp Brstila,I mojeg alu čamca.Sa hondom 40 brzina dunav nizvodno 59.6 mjerno gps 5700rpm dvojica u čamcu 230kg,čamac 330kg,honda 97kg,plus sitnice,gorivo,aku.Osobno smatram best buy tohatsu motore,imao vozio i nikad nikakav problem sa istim,dok honda ima svoje gremline.

maverick

A sad gore imas hondu ili tohatsu na aluminiju..jesi mjerio brzinu s tohatsuom ili ce te to na prezentaciji

pile-1

Gore je honda 40,koja se skida za potrebe testa tohatsu 40.

Rap

Pile-1

Po čemu je best buy?

ibro dirka

Ti kupiš tohatsua 40 na njegov nagovor i on dobije proviziju xD

šajzika

:stripii: valjd cemo cuti kakve honda ima gremline :stripii:

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Audentes fortuna iuvat

maverick

Prebaceno tu pa razglabajte dalje  :ok:

ibro dirka

:laughing7: sad sam se pogubio  :toothy9:

Kako sam maloprije negdje već napisao, honda je poznatiji brend od tohatsua i neda proviziju...

maverick

Ma svi daju proviziju    :ok: