Tohatsu 2015

Autor maverick, Svibanj 16, 2015, 16:08:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 9 Gosti pregledava ovu temu.

Rap

Jel se popilo šta kod dide?

šajzika

I koji su rezultati ? Koliko je bilo ljudi ? Nest posebno?
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Bio, vidio, popio kavu sa Rapom, drago mi da smo se upoznali, ostali su bili zauzeti motorima, kava nekom drugom prilikom.

Rap

Kave nije nedostajalo  :icon_pirat:

Vršena su mjerenja,snimanja,slikanja,nadamo se dobroj reportaži  :ok:

maverick

Bila dobra zahebancija, isprobali motore od 9,8 do 40 ks...isprobali par al čamac od belišćanskih do vukovarskih....mi smo morali ici raditi pa nismo ostali duze...ekipa je još tamo uziva u vinu i sad se raspredaju priče tko ima duzi veci brzi  :stripii: Nesto posebno za izdvojiti ni nema sem da su svi koji su bili zainteresirani mogli isprobati motor kojI žele. Mene je oduševio ALUMA BEL...al čamac od 5 metara koji s tošom 15 ks juri preko 45 kmh, i decki iz Vukovara su doveli krasan čamac u njihovoj izradi na testu je bio s 40 ks...s 4 covjeka ide odlično....i prekrasno je odradjen...malo se svi upoznali podruzili...i gas na šljaku...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Jel to onaj bijeli Jager?

pajdo77

Meni je krasan onaj nautilus pa ako proizvođač treba manekena nek se javi,rođeni smo jedan za drugog a nismo gejevi :stripii:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

I dalje u istom ataru s najbrzim ALU BEL

DIDAPATAK

Citat: Rap  u Travanj 23, 2016, 15:47:19
Jel se popilo šta kod dide?

...kad sam došao ..nigdje nikog(od poznatih  :dontknow:) osim Ministra  :notworthy:..naišao do Dide,pogledao,popio,popričali  :ok: :clap2:
..nadam se da je suh stigao kući jer se grdo naoblačilo ..
..pa ja sad imam dva,tri dana udarat po plodovima tora  :jede: da potrošim što Dara priredila  :ok:
..motore i one alu ljepotane nisam smio ni pogledati.. :no:
.. :baba:

Rap

A okasnio si,posao je posao  :icon_thumright:

maverick

maverick

maverick

Rap

Kad je bilo po četvorica lijepo je išao taj sa 40 Ps a kad su bila dvojica jako je skakao.Da li je trim u pitanju ili?