Tohatsu 2015

Autor maverick, Svibanj 16, 2015, 16:08:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ht

Ma zadovoljan sam ja i ovako :ok:

pajdo77

Čuj Ht-a "zadovoljan sam ja i ovako",pa peglaš 50 na sat a ne odvališ pilu do čepa,moraš bit zadovoljan da si pita. ti si odprilike za sat vremena od luke do vikend naselja na ušću i natrag,još stigneš tamo s nogu maznit jednu kratku s nogu. :pije: ali ima ta brzina i svojih mana,nekad smo od ušća do kuća stigli popit pol gajbe piva koliko se brzo "jurilo" sa četvorkama a vidi sad,jedva stigneš čokanj rakije polabat i već si na vezu,nije to dobro :no:

Batica

Koji je camac u pitanju?

Poslato sa fiksnog uz pomoc Tapatoka

fire193

Citat: Batica  u Kolovoz 03, 2016, 07:31:10
Koji je camac u pitanju?

Da odgovorim umjesto vlasnika, Primus 16.

Batica

Hvala.
Jos jedno pitanje, koliko je kavitaciona ploca ispod zrcala, dna camca. Posto imam slican camac, moja je malte ne u pravcu i moram da spustam motor dole. Za nekih 2-3cm

ht

Bio na putu, sorry, spušteno je oko 1 cm ispod dna i odlično je

maverick

Ispod dna ili ispod vodilice  :sha:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ht

Ako se dobro sjećam,ispod dna

ht

Vozim i pišem gluposti, ispod dna sigurno, bilo bi preduboko, nisam mjerio nego odoka

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

mossi

Ovaj drugi odvrne obrtaje na 7000-7500 RPM.  :icon_scratch:

To je 1000-1500 više od normale, tj 16-25% više.
Po meni to mora da skrati životni vek motora, ako i ne onda ga barem poskupljuje,
kroz ozbilnije i češće servise, mnogo kvalitetnija ulja svećice, filtri, češća zamena remena i svašta nešto.

Kad imaš sponzora za "trke" onda je to OK. Ako je lično zadovoljstvo, onda zavisi od finansijskih mogućnosti.

I uvek ista poslovica: Što ne platiš na mostu, platiš na ćupriji.  :uf:

Kugla

Susjed moj lega iz bivše firme se bavio takvim stvarima, moram ga pitati radi li još  :ok:

maverick

Mrcina se vratila s servisa i čeka toplije dane... :ok:

maverick

Danasnja avantura na Dunavu je napokon zavrsila...Ja i moj drug retfala..odlucimo skoknuti do Dunava...stanemo na benzinskoj u Josipovcu i napunimo pun kanister i puni gas...Dodjemo do Apatina...stanemo...tošo  mrtav ladan ..ne hebe pet posto da upali...rika  u plovnom putu...zovi Zeljka iz Valpova jer je bio s nama...ne javlja se...javi greysu da ga zove da nas pokupi...Brodovi jure oko nas, nema tu ni veslanja...U romingu smo...telefon jebe za medalju...sms s Brstilom ...kaze na prvu gorivu...Ma moj urac gorivo  :stripii: ...maloprije novo...Imao je strpljenja da nas navodi da polako dodjemo na ovaj dio pa onaj...u motoru ni g od goriva sve bjelo kao mlijeko...pun vode iz onog novog goriva  :stripii:
Ozraci vamo ozraci tamo...po uputama majstora...prespojimo rezervoar preko unutrasnjeg filtera..i gas kuci... :headbang:
Da se ne zahvaljuem svima posebno...platicu cugu kad se sretnemo...jedino sto me pogodio onaj moment kad je dosao Zeljko s onim etecom da slepa ovog japanca...nije mi bilo dobro  :stripii: ali nisam imao izbora 
Isto tako ovo je drugi put ovih dana da smo tamo kupili gorivo i ima malo vise vode nego goriva nabijem ih u posao