Tohatsu 2015

Autor maverick, Svibanj 16, 2015, 16:08:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 9 Gosti pregledava ovu temu.

miha

Citat: somborski lala  u Lipanj 14, 2016, 13:06:21
danas malo vozao sam čamac .uz dosta jak vetar u lice, nizvodno sa jednom trećinom gasa 30-32km,sa pola gasa36-37km/h, a pun gas 43km/h. uzvodno nisam forsirao, okrenuo se vetar pa je bilo dosta talasa. evo malog snimka. nije baš reprezentativan,ali se može se videti od trećine do punog gasa.
View My Video
ja imam primus 17 i motor kao ti ...to su te vrijednosti ....nemoj se forsirati ni sebe ni motor ....čamac ...kontra švanc itd ....

mossi

Pa da sam ide najlepše, lovi se najbolje.. evo i šajzika i mlb imaju svoju priču, sad samo ostajemo i nas dvojica ..

Vidim ja da je maverick u pravu što se tiče nabavke E-teca  :rofl2: :stripii:  :hi:

maverick

Da dobro miha kaze...to je to...bez puno muke i forsiranja..
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

somborski lala

Citat: pajdo77  u Lipanj 14, 2016, 13:11:39
Lijepo ti ideš :ok:,eto tebe za sat vremena kod nas u Osijeku na pivo :icon_thumright:
dopada mi se predlog. moraću jednu ekskurziju da organizujem  :occasion14: :hi:

rj

za bolje parametre moraš mjenjat čamac  :takoje: ili uživaj u krstarenju
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Rap

Vjerujem da si htio brzinu a ne ekonomicnost da bi kupio jaci motor.Neka te dugo sluzi i malo trazi pri tome

mossi

Ekonomija ce mu biti extra jer pola gasa 30+km/h je extra. Potrosnja oko 3L, a mozda i manje.

Podesimo visinu u cetvrtak, testovi potrosnje u petak.  :icon_thumright:

Kako se skida selna sa creva za gorivo?
tj moze li se ona ponovo vratiti?

maverick

A tesko...obicnu pvc vezicu staviš... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Pitam u Lalino ime, jer smo hteli provu'ci crevo kroz manzetnu iz komore, ali kad smo videli shelnu?!
Ako se on kao vlasnih slaze sa sa vezicom.. sa unutrashnje strane komore..  :ok:

mossi

Danas smo podigli motor za nekih 12-13mm i kav ploca se sad vidi kad camac glisira, sto ranije nije bio slucaj.
Brzina je porasla za 1-2km/h.

Obrtomer danas nije hteo stabilno da radi tako da taj deo price na zalost nismo uspeli da uradimo.
Napravili smo solidan krug od skoro 40km i potrosili odokativno 5 litara benzina.
Vozili se mesovitom brzinom oko 2-2.5h tako da je prosek po satu 2-2.5L
Ukupno moto sati ima blizu 7.
Sledece nedelje 1. servis.  :icon_salut:

Visina motora nije fiksna nju ćemo jos korigovati kad ugreje i kad nam bude lakse
negde u plicaku da podizemo i spustamo motor ok 50+kg.

:icon_salut: :hi:

ruta 39km

somborski lala

ma jebo sve, ja se osećam predivno i prezadovoljna. svaki "fine tuning" će mi samo poboljšati doživljaj. kilometraža koju smo prešli,nismo ni osetili.  :hi:

ht

Citat: maverick  u Svibanj 26, 2016, 23:24:20
Ja sam stavio neki koji sam imao...i na njemu ne pokazuje dobro...sad sam narucio novi....pa cu njega montirati...a slikaj kad budes u prilici izblizeg da vidim gdje ti daje impuls

Da li ti je stigao novi, radi li?Mene zanima najviše zbog radnih sati a bilo bi dobro da pokazuje i točne rpm? Osim ovoga bio danas malo provozati motorin i na otprilike 3/4 gasa 51 km/h nizvodno  :headbang:

maverick

Nije...neznam iz kojeg razloga...kad stane posao pozabavicu se tim..A odlicno juris...s kojom el8som...13...

ht

Da, s 13 takva je došla na njemu i čini mi se ok,a ako je istina da poslije prvog servisa se motor još otvori uff kako će to šišati :hello2:

maverick

Koliko se otvori tamaan ces iskompenzirati to sto se camac zaprlja