Tohatsu 2015

Autor maverick, Svibanj 16, 2015, 16:08:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 9 Gosti pregledava ovu temu.

Rap

@mossi

šta da stavi e tec 25 na taj čamac pa koliko bi išao  :eek:

mossi

Koliko je dugačak šark? puna dužina od krmene daske do nosa plastike.

đuro os

Kada smo kod brzine sharka sa tohatsu 30,taj kolega postiže oko 40 km. uzvodno sa više nego velikim teretom i dvojicom 100 kilaša ali mu je dno jako udubljeno i nakon ravnanja su mu rekli da garantiraju 5-7 km više. On je svejedno nezadovoljan i sada ima namjeru kupiti hondu 50 dok je na akcij. Naravno mora pojačati krmeno zrcalo,ali njemu novac nije u pitanju.

mossi

Citat: Rap  u Veljača 14, 2016, 22:13:16
@mossi

Ne bi išao raspao  bi se.
Iskreno, taj dunas lux krcka i kad se vozi sa T4, kako će to izgledati sa Tohatsu 18 2t  :sha: :eek: :eek: :eek:
Ako dostigne brzine 45+ nisam siguran koliko će to korito izdržati.  :icon_scratch:

đuro os

Titelov shark je 430 cm i 210 kg goli čamac.Zagrebački je 430 i 490 cm i dosta teži.

Darko

primus 17 , yamaha 20ks 4t , bez algi , bez tereta u čamcu sa optimalnom elisom ( postigli smo 5500 rpm - max. je  5800 ) išli smo 41-42 km/h , primus je težak 200 kg , mjerili prije 2 godine  :red_indian: i ja
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

ibro dirka

Jel to mjereno prije ili poslije pelinkovca?

maverick

Citat: mossi  u Veljača 14, 2016, 22:16:19
Citat: Rap  u Veljača 14, 2016, 22:13:16
@mossi

Ne bi išao raspao  bi se.
Iskreno, taj dunas lux krcka i kad se vozi sa T4, kako će to izgledati sa Tohatsu 18 2t  :sha: :eek: :eek: :eek:
Ako dostigne brzine 45+ nisam siguran koliko će to korito izdržati.  :icon_scratch:

Ne bih se slozio s ovim, Tonyc svog guli s merc 25 vec par godina...mislim da se cist moze poterati na 47...na vecini titelovih camac duplo dno kad se odlijepi a odlijepi se brzo krcka na nekim mjestima...Inace odličan čamac i podnosi dosta muke i teske voznje
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Citat: ibro dirka  u Veljača 14, 2016, 22:24:23
Jel to mjereno prije ili poslije pelinkovca?

Pelinkovac samo na sidru i u plićaku  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Citat: mossi  u Veljača 14, 2016, 22:00:46
Daj mi parametre

dužina vodene linije 3.70
težina za koju računaš 550kg
30ks + max rpm 5800
odnos menjača 2.17
maks prečnik elise u inchima 12

51+dunav
elisa 11/14

TonyC

Moj dunas i mer. 25 ide max 47 km/ h . Cist i bez tereta . Elisa 11 picha . Obrtaje nisam jos mjerio .
U iber turazu ga niti nemogu uterat.

mossi

Tony, jel tvoj ovaj model Dunasa A-plast? Ima ih jedno 3-4 vrste valda: Aqua, Dunas stari novi, itd

maverick

Korita su im svima ista , još od Hinsa pa do ovog od A plasta. Tonyc ima zadnji titelov model, s dugackom prednjom palubom...

mossi

Ne piše koliko ide ali ide brže od 40km/h  :takoje: :takoje: :takoje:

pajdo77

Ide ko curica. Kad se sjetim da su prije imali po 60-70 pa i više konja na čamcima lovaroši pa ko glisiraju a mi gledamo sa našim lamama i ponekom desetkom a vidi sad,letiš sa 15-20 konja ko i oni prije sa 50. Valjda lakši čamci,vrag će ga znat.