Tohatsu 2015

Autor maverick, Svibanj 16, 2015, 16:08:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Rap

Ovaj limenjak ne djeluje da je više od 100 kg

pajdo77

Koliko ja ovakav ćorav vidim meni sliči na one Kanadske od aluminija,ako je na taj sistem onda kako kažeš mora biti lagan,bar djeluje tako.

mossi

Citat: Rap  u Veljača 16, 2016, 11:45:52
Ovaj limenjak ne djeluje da je više od 100 kg

Vidi prosečan jednoslojni čamac od 5m od 2mm  Almg3 je težak do 120kg, što bi reklo uklapa se u matematiku.  :ok:

U svakom slučaju ništa dok makina ne stigne.   :bye:

zvona

Koliko je siguran pod od jednog sloja aluminija recimo 3mm

Darko

gornji dio nenosi puno na čvrstoći čamca , više je estetke prirode i lakše se čisti čamac , samo na jednom sloju moraš preko konstrukcije ( egija ) stavit podnice , kao i na drvenom čamcu  :hi:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

rj

vozio sam par sezona takav čamac Klamat nešto kraći od 4m težak 65kg sa 15 ks išao 50kmh
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Rap

Ti si bio kamikaza na vodi  :eek:

maverick

Motori stigli, danas je prvi namontiran na nautilus 555...Šćepo je bio prvi na redu jer je najnervozniji  :stripii: Malo sam se provozao jer bio bas vjetar i valovi....dvojica u čamcu 50 km/h....ja sam po takvoj vodi 54,1 km/h. Odličan motor, odlično usklađeno i ide kao blesavo...Ja sam na redu u ponedjeljak pa cemo vidjeti koliko ce uspjeti poterati sharka  :uf: Ispucava s pola gasa do punog kao da se voziš u nekoj maloj jurilici  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

jesi slikao bar   :uf: , de stavi koju sliku  :hi:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

šajzika

Audentes fortuna iuvat

Žorž

:stripii: Hoćeš li uspeti da spavaš do ponedeljka :clap2:

maverick

A nisam više tako "vruć"...sam da Juru pošpricam kad prodjem pored njega..... :stripii: nisam slikao jer sam se bojao da ne ispadnem van  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

maverick

Ma ništa...dosao u trenierci...i smrzao se kao .ovno  :stripii: bice slika kad se namontira kod mene poslije vikenda... :ok:

đuro os

Čestitam na motorima da vas dugo i uspješno služe :occasion14:.
Ne znam kako je Tohatsu regulirao razrađivanje motora jer meni je za moj novi Suzuki rečeno da ga u periodu razrađivanja ne smijem potjerati u crveno sa obrtajima jer ću izgubiti garanciju.