Tohatsu 2015

Autor maverick, Svibanj 16, 2015, 16:08:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Za kog je i dobro je :stripii: :rofl2:,molio bi da se papiri bace u plavu kantu :stripii:,šalu na stranu odlično izgleda :ok:

Žorž

Mav,svaka ti dala   :notworthy: izgleda fenomenalno :clap2:

Rap

Šta reći,boju si potrefio  :clap2:

:stripii:

Batica

Odlicno uradjeno svaka cast

maverick

Nisam ja nista utrefio  :stripii: decki iz kolora su spremni za psihijatriju kad idem donesem uzorak i kazem da zelim istu nijansu  :stripii: ali iznimni su po tom pitanju  :icon_thumright: sad susenje pa sutra montaza svega sto smo poskidali
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Rap

Citat: maverick  u Ožujak 06, 2016, 16:02:35
Nisam ja nista utrefio  :stripii: decki iz kolora su spremni za psihijatriju kad idem donesem uzorak i kazem da zelim istu nijansu  :stripii: ali iznimni su po tom pitanju  :icon_thumright: sad susenje pa sutra montaza svega sto smo poskidali
A jesu majstori  :notworthy: pa mogli su si broj nijanse već zapisati;ili bi to trebo ti  :icon_scratch:

:stripii:

maverick

Inace tesko je utrefiti boju gelcoata starog mjesec , godinu ili deset godina. U principu  dva nova čamca nemaju istu nijansu...jedan je gelirao na 30 stupnjeva a drugi na 20...ali zato se ušpricavanje radi na široko da se prelaz ne vidi
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Koliko bi moglo izaći farbanje trupa bez kabine 5 metarskog čamca?Da li se boja čamca može mjenjati kako hoćeš?Ne vidim da je bitna u prometnoj.

maverick

Mozes mijenjati...cca 500 eura...

Darko

odlično napravljeno  :icon_thumright: , nisam ni sumnjao da će biti drukčije napravljeno
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Rap

Gledam karakteristike Tohatsu motora i čitam da TLDI (2T s direktnim ubrizgavanjem) troše manje od 4T u istoj kategoriji

maverick

Kod vecih motora da i to na duzim relacijama. Isto kao i etec...kod manjih. Trosi isto dok nemoras izglisirati 30 puta dnevno..

Rap

Ali fora sa izglisiravanjem po 30x dnevno mi je malo smiješna ako je u pitanju ribolov.Ne mogu si to predočiti  :no:
No,nebitno na to,vjerojatno se potrošnja kompenzira sa održavanjem.

maverick

A tebi je smijesna a recimo meni je to minimum dizanja sidra u toku jednog dana  :stripii: ( odtud i ovi sjajni bicepsi  :stripii:) Na Dravi jiganje trazi puno rada i rudarenja...Kad je u pitanju ljeto...do plaže pa se malo provozaju svi u čamcu gore dole...pa se malo trkamo...pa malo ovo ono...pa malo sondiramo....kod mene na čamcu prvo crkne alnaser... :stripii: milion paljuckanja  :stripii: Ali ne pecamo svi isto pa zato i imamo razno razne potrebe za plovilima, motorima , priborom itd itd.
Za mene pecaroski čamac i 4t motor do 20 ks je podnosljiv za tenkiranje i odrzavanje....ovo sve ostalo dodoatno placamo i ja i ti i slicni...200 plus dana sam na vodi u čamcu...nakupi se te muke kroz godinu  :uf: