izrada aluminijskog čamca SIMBA

Autor simba, Prosinac 16, 2012, 14:23:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

A čamac je dobio novu foliju...s drukčijim dekorom...slikama...meni izgleda  :ok:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Batica

Kutija koja je dodata, sta je? Ne vidim je u predhodnim slikama. Pumpa za vodu?
Jedno pitanje, da li nije bolje da camac ima blago V korito, ne veliko, posto je dosta sirok?

maverick

Ta kutija je povisena...za mob...dokumente...nije presirok...taman...pravi pecaroski...

Batica

Ne kazem da je presirok.
Za vikend se vozio Djerdapom i sada je prepun putnickih brodova, brodica, teretnjaka. Inace imam dunas, aqva lux o e-tek 25ks svaki talas koci. Jednom se zaleteo na malo veci talas, tacnije vise talasa od putnickog broda, bogami bilo je cupavo.

maverick

Kod nas je 99 posto pecaroskih čamaca ravnog dna...na Dravi valova niti nema...na Dunavu rijetko kad prođe koji putnički...ovaj simbin je vise nego dobar...s ovom folijom izgleda bas po mom ukusu

Darko

simba svaka čast  :icon_thumright: , dekor je odličan  :hi: , jel ima neki cvjetni uzorak folije za jurinog sharka  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

TonyC

simba čamac je do jaja !  :notworthy: :notworthy:   

a molim te neki sa filadendron uzorkom za Juru !  :toothy12:

rj

Citat: maverick  u Kolovoz 23, 2014, 17:08:13
A čamac je dobio novu foliju...s drukčijim dekorom...slikama...meni izgleda  :ok:

E B E N O O O O :eek:  :clap2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

alexdja

E jesi ga nadrko svaka čast!

Čestitke za trud i entuzijazam!
       Nema više divljeg bučka. :no:

retfala

moram priznati da me je Simba ugodno iznenadio :ok: druže nemam riječi

maverick

Kugla

Simba druže svaka čast, jako lijepo!
Batice u taj čamac sjedne nas 8 i svi preko 100 kg i ide bez brige i nikakvi valovi mu ne mogu ništa, isprobano!  :ok:

ps

Mario, koliko ti treba vremena da ovako središ čamac, s obzirom da u četvrtak popodne kada smo bili Raso i ja nije bilo ni priče o čamcu?  :clap2:   

Grof

Pa Simba ko radi te folije??? Ove je pre jebeno!!!
Tu je brate odmah iza panja