izrada kabine by silure

Autor silure, Svibanj 28, 2015, 18:31:36

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Mudri

Citat: silure  u Kolovoz 06, 2015, 06:11:22
Jos jedno pitanje...s cime da lijepim tapacirung za stiropol?? Ili ako kupim samoljepljivi....da li ce se ljepiti za stiropor??
Ja sam moj ljepio sa onim purpenom što sam ljepio stirodur na aluminij,mogu reći da ljepo drži a i puno se brže stisne nego ljepilo za parket....

silure

DIDAPATAK

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

:icon_biggrin: ujutro jos i jos primera ide...pa boja

silure

A na starom camcu ni sam neznam preko cega sve sam stavio primer...light primer pa hempell 2ka boja pa hempel obicna enamel boja,veneciani boje,hemmerite,pa sad preko opet primer pa opet 2k boja...i ocito sve hvata na sve...e da zaboravio sam da sam imao viska par kila nitro temeljne i to sam namazao prije ovog primera...jao onom tko to bude htio skidati jednom...heheheh odoh sada muljati jos tih par kila primera sto mi ostade  :takoje:

maverick

:uf: A tko bude morao neka skidati...ti samo stavljaj  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Mecem ka siroče u torbu heh...zamazan sam do usiju...smrdi cijela ulica ni bube nema blizu...sad treba potrositi i boju polako heh..samo treba pricekati da ovo osuši...

pajdo77

Čekanje uz hladno piće nije tako dosadno :pije:

silure

sada je vec drugi sloj boje... sad ce treci sad vec nemogu vijerovati da sam napravio kabinu bez icije pomoci  :hello2:

pajdo77

dravski pecaros

Citat: silure  u Kolovoz 12, 2015, 15:44:08
  sada je vec drugi sloj boje... sad ce treci sad vec nemogu vijerovati da sam napravio kabinu bez icije pomoci  :hello2:
svaka čast  :notworthy:

silure

silure

cak se i ponosim svojim poslom...a posijedujem debelo neiskustvo...a ipa ispalo dobro i sretan sam

pajdo77

Sve za pet no ne znam kako ali zapali mi za oko ovi brojevi. Napraviš takvu krasnu kabinu sam i iz prve a na kraju kad je sve gotovo našaraš brojeve ko da su se djeca u vrtiću igrala sa kredom. Sjebeš odma umjetnički dojam :stripii: