izrada kabine by silure

Autor silure, Svibanj 28, 2015, 18:31:36

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

silure

radovi poceli...radim palube i usput me zanima gdje mogu nabaviti "keder gume"jer sam bocne stranice ispustio 3cm na koje bih te keder gume kao ustipnuo s vanjske strane koje sluze i kao stit bocne stranice a isto tako da ne ostetim druge camce....ako tko ima ideju bio bih zahvalan

silure

maverick

Najpovoljnije imas u Novom Sadu....inace kod nas osculati, wasi...naručiš profil i stigne ti na kucnu adresu...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Kugla

Silure puno uspjeha u nadogradnji!  :ok:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

silure

silure

Trebam preporuku...koje brtvilo koristiti za spoj dva alu. lima izmedju zakovica i vinkle itd... seles,ceresit ili wurth... znaci savijao sam krov preko stranica..i prednju i zadnju stranu...sve aluminij i preklapane limove hvatam zakovicama...treba mi brtvilo za izmedju tih preklopa..

silure

Nisam vise od mjesec dana bio kuci pa sam obustavio radove na zalost ali evo opet sam poceo i napredujem heh

silure

silure

sve sam radim...i nije bas jednostavno

pajdo77

Pa ide posao,već kada radiš nećeš nabacati ko lopatom. Mene zanima jel to konačna izvedba bočnog lima po kojem se hoda? Mislim gladak lim,pa još mokro i valovi.Da je neki rebrasti ili po ovom postojećem poljepiti onu beskonačnu gumenu traku koje viđaš po firmama ili nešto slično tome. :takoje:

silure

Ostaje glatko...ali na sami rub ide tzv keder guma koju sam nabavio vrlo cvrsta sirine 2cm i debljine 3mm koja ce se ucvrstiti sa zakovicama znaci imat cu zub od 3mm.. visine na coskovima a sama palibiva se boja sa bojom s granilicama tzv krupnijeg pijeska tako da bi po mojoj ideji to bilo ok...kao hrapavo gaziste

Jožef1

Od subote si napravio čudo  :ok: Znao sam, bez nacrta ništa..... :stripii: :stripii: :stripii: nevidim u nacrtu prozore  :icon_scratch: garant ideš na satelitsku navigaciju, jaooo kada ti kažem komšiji  :rofl2: :rofl2:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

silure

Nemoj mi ga dovoditi...samo vi hajdte negdje na picence i druzite se ali bez mene....otkine mi zivce covijek...

mata postar

koliko ce ti camac bit stabilan buduci mi se necini niti sirok ovako na prvu a kabina je relativno visoka (mislim na stabilnost hodanja sa strane oko kabine)