izrada kabine by silure

Autor silure, Svibanj 28, 2015, 18:31:36

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

silure

pajdo77

Ovo bi već već bilo dobro za montirati :ok:

silure

silure

sad kreveti pa izolacija i tapacirung montiranje vrata i napokon priprema za boju...  :takoje:

pajdo77

"šta je to napraviti kabinu?. malo lima,par nitni i sutra gotovo". Kad se čovjek uhvati posla tek onda vidi šta tu sve treba. U svakom slučaju napreduješ i na prvu dobro si je osmislio. Bit će to ko curica kada bude gotovo. :hi:

silure

Heh da par nitni...kupio 2000 ostalo jos oko 200-300  :angry1:

Jožef1

Bok, legendoo  :hi: ne kukaj, zakovice ti ima onaj prekoputa  :stripii:  :stripii: koliko on ima zakovica???, gradi brodicu već dva desetljeća  :animated-smileys-drinking-010 u srijedu smo na Dunavu i  :fishing:  :whistle:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

silure

Ja mislim da cu sljedeci vikend zaploviti ako bog da

silure

E sada vrlo hitno pitanje....s cime da lijepim tvrdi stiropol za alu lim...?? Kupio sam ceresit f 101 neki su mi rekli da je to ok...sada pije nego sto pocnem da ne bi ukenjao nesta bolje da jos jednom pitam...imate li bolje rijesenje??a da mogu kupiti u okolici jer danas mi treba

ljuska

s čim god da ljepiš nemoj zaboravit odmastit lim

užas1

Najbolje je nekim montaž git, nije agresivan a drži. Ja uzo za izolaciju kabine onu sunđerastu podlogu za laminat debljine 10 mm , zatvorene je ćelijske strukture i nepije  vodu (pliva).Kvadratni metar bio 215 dinara .

KvacakZu

nema ništa bolje od ljepila za parket

maverick

Čuli smo se danas i rekao sam da mu je najbolje ljepilo za parket pogotovo zbog kolicine i cijene, ja inace sve lijepim s uzinom gn 222 ali je piksna nesto preko desetak eura...mazem obje povrsine i lijepim suho na suho....jedini problem je ako krivo nesto zalijepis...kidanje je muka...a na veliku kabinu kao sto je njegova ode poprilicna kolicina...s obzirom da se lijepi dvostrano...prvo izolacijski materijal na lim pa onda platno na izolaciju...i dva dana budes nadrogiran kao majmun...svi su ti super...ni susjedi te ne zivciraju  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Ako to lijepilo tako dobro djeluje, slijedeći put kad budeš nešto lijepio zovi da se i ja par dana ne sekiram i ne živciram  :stripii:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

silure

To ljepilo za parket...da ga nanosim odnosno namazem cijelu tablu ili po krajevima i sredini ??