Javni natječaj za dodjeljivanje ribolovnog prava....

Autor šime, Lipanj 20, 2015, 15:28:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Debeli šef

ako ribari dobiju pravo haračiti po ritu i ja ću.  :thefinger:

Smithwick maniac

Toliko o catch&release, postivanju lovostaja i mjera....
Svi ce biti strasno motivirani!
Krasna im je politika koja nas katapultira direktno 50 god. iza svih trenutnih europskih shvacanja i postupanja u skladu s prirodom u totalni balkanski primitivizam i haracenje te destrukciju necega sto ce ostaviti trajne posljedice u prirodi.
Svake 4 godine ocito biramo sve kvalitetnije politicare i onda se zbog njihovih porazavajucih odluka i rezultata borimo sami sa sobom te u konacnici ipak bivamo zakinuti,osiromaseni i unazadeni s trajnim posljedicama.
Tako je to vec poprilicno dugo i svakim mandatom su te posljedice sve ozbiljnije i teze.
Neka nekoga uhvate u ritu sa spin stapom i kojom varalicom koliko cujem minimalna kazna je 10 tak tisuca kuna.
Istovremeno se dozvoljava ribarima sa skupim sonarima i stotinama kilometara mreza,vrsi i tko zna s cime sve raspolazu sve sto pliva poubijat i povadit...
Politicare ocito ne mozemo izabrati bolje niti zaustaviti ovo sranje oko ribarenja.
Po meni jedino rjesenje je da se ide u promjenu iz Parka prirode u Nacionalni park.
E pa onda nece sigurno ribariti pa po cijenu i toga da ja tamo ne pecam.
Samo neka se riba ocuva.
Sto vrijedi sto cemo moci pecati kad necemo imati sto...
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

mata postar

ako ribari dobiju desno od skele, pa što ostaje pecarosima, koja ce to riba doci, nakon silnih mreza. kopacki rit kao i vemeljski dunavac je prirodno mrijestiliste ribe, a nasi idioti daju ribarima da tuku i to malo sto se izmrijesti, ugrabe i prije mrijesta. vec vidim pricu kako ce se za 2 3 godine govoriti kako smo ljepo lovili divljanere kod skele

dravski pecaros

ja tamo nisam nikada bio pecati ali odgovorno tvrdim da za taku devastaciju mora biti viši interes od  ribara...tu je politika ,šef kopackog,ribo cuvari njihovi svi umješani u to ...

silure

Vemelj ima jako puno ribe...jako dobro poznajem taj dunavac...i samo zbog toga ribare necete moci zaustaviti ni u vemelju tako i u kopackom ritu...da skupimo bilo koliko love ili da se svi okacimo sa oprostajnim pismom da je to zbog kopackog rita ili vemelje ni to nam nemoze pomoci...jedino nece ribari traziti koncesiju za kopacko jezero jer su im mudonje onako sapnuli u uho"idite i lovite tamo svi"samo meni dajte malo i da vas nitko ne vidi...pa tako da u kopackom ritu u samom srcu vec 2-3 god ni nema ribe....ali neki ribari imaju puuno love i pametno napravili...s time skupili lovu da poguraju koju lovicu da dobiju glavno jelo...tj dunav kroz rit...ee sad ce prava berba i nista nevrijedi ni pokusavati...

šajzika

Pa dobro . Treba sve to istamanit . Previse je ribe.
Audentes fortuna iuvat

silure