lomljenje štapa

Autor No, Srpanj 11, 2015, 18:19:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Ako ne uspe .. majstor je uvek opcija..   :takoje:

RJ - Pusti mi neki kontakt na pp

mossi

A evo i ESOX se pojavio ..
Koliko bi to koštalo?! I može li se uraditi kvalitetno?

rj

ne diraj ništa ....doturi štap do mene pa će mo vidjet šta Smajo kaže ...vidio si kako radi
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

To se tako ne radi...mozda ti je Ljubisa iz Sremskih Karlovaca jos najjednostavnija opcija...meni je radio jedan stap i tehnicki nema razlike...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Kit za reparaciju  30 funti. Zanimljiva opcija.  :icon_thumright:

milan-so

Citat: maverick  u Prosinac 23, 2015, 23:01:38
To se tako ne radi...mozda ti je Ljubisa iz Sremskih Karlovaca jos najjednostavnija opcija...meni je radio jedan stap i tehnicki nema razlike...

Mossi, ja slomio sportexa pre 5-6 godina ... Ljubiša ga složio i estetski i funkcionalno ... bez greške ...
Smešna lova  :ok:

ossa

15 evra je meni naplatio krpljenje cd 2,52 32g ,što je pukao . Odradio je super što se tiče funkcionalnosti, estetika može da prođe.

Naidju krize, drukcije grize...

mossi

Malopre se čuli do 20e. 

maverick

Mislim da ti je to najbolje riješenje
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ossa

Jel vi vidite moje dve fotke u prethodnom postu??

maverick

Da...tako je i moj stap izgledao nakon popravka...to  je neki grafit izvana cini mi se ako sam dobro zapamtio

ossa

Da, ma ja ih ne vidim na telefonu, a postovao sam sa PC. Zato pitam. To od spolja izgleda kao lesathov blank ili speedmasterov. Onako se presijava... Radi posao,  da ne kažem bolje nego ništa.

mossi

Osso hoće li i na mom pisati MUDRI ?!  :uf: :rofl2: :stripii:

ossa

mossi