DUNAV - plovni put - sečete li krivine?

Autor mossi, Prosinac 17, 2012, 22:54:23

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Hebem li ga .. ja sam ih do sad seko i to momački.
Dunav ima obeležen plovni put, negde je bova uz obalu, pa ne vidim zašto ne mogu da vozim celom širinom plovnog puta?
Niko se ne sidri na suprotnoj strani, ne peca, ali sve dok se krećem pod motorom, trebalo bi biti OK?!

Nije dunav asfalt pa da ima punu liniju?
Jel vam iko ikad pravio problem?

A valda ćemo jednom biti u EU pa tih sranja sa granicom neće više biti.
:occasion14:

retfala

sječem put stalno. prije mjesec dana krenem iz aljmaša i normalno opalim uz preku stranu. Kod ribara na samom ušću policija u ladi i veliku frku dižu , mašu , prijete... u stilu kud ćeš tako blizu. kasnije čujem da i sa ove strane policija pravi problem kad se prolazi blizu srbskoj strani. nisam više pametan šta da radim

Darko

dunav sad opao , do kovač foka i moraš njihovom stranom jer je sprud već vani
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

prvo sam bio iznerviran sto nisam nista upecao, pa mi onda omiljena kapa padne u vodu i na kraju naletim na policiju koja mi pokusava objasniti da ne smijem voziti srpskom stranom...dlaka falila da se potucem...oni bi da kazne pa da privode...suma sumarum ostala mi osobna kod njih jer sam se k.rcio  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Izgleda da su zategli umesto da popuste.
Znači nema ništa od zajedničkih pecaroških dozvola do sudnjeg dana.
A meni treba vaš hlaaaaaad! Buaaaaaa!

maverick

nista od pupustanja dok svi ne budemo EU...od ove sezone to je granica eu...kontam da ce biti jos gore
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jura

Vozim na sve strane i nikada nisam imao problema, a o zajedničkim dozvolama pa to nema teorije ko bi nas pohvato po Dunavu :icon_biggrin:

Darko

mislim da će biti sve rigorozniji ulaskom u EU
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

mossi

Znaju stariji, nekad se sa Dunavskom dozvolom pecalo na celom Dunavu.   :icon_thumright:
Zato i policija treba da radi svoj deo posla, pa neka kontrolišu, zna se ko šta i kako.
Pričalo se nešto o tome, pecanje iz čamca, ali bez prilaska obali na manje od x metara i bez izlaska na obalu.
Puj pike ne važi.

jura

E kad bi nas neko nešta pitao bilo bi sve ok ali uvjek se nađe neki panj koji odlući

peugeot

e kada bi bilo tako joj što bi se šveralo

maverick

raso

Citat: mossi  u Prosinac 17, 2012, 23:08:53
Izgleda da su zategli umesto da popuste.
Znači nema ništa od zajedničkih pecaroških dozvola do sudnjeg dana.
A meni treba vaš hlaaaaaad! Buaaaaaa!
Pa to ti je bar jednostavno. Izvadiš baranjsku dozvolu, nabaviš neki čikl i,držiš ga u Batini i ideš pecati sa naše strane.
U nekom više neformalnom razgovoru sa pograničnim policajcima, jer i oni još ništa neznaju već nagađaju da bi se uspostavilo nekoliko kontrolnih točaka na Dunavu. Vožnju po Dunavu, odnosno sječenje krivina u plovnom putu ne može nitko zabraniti jer se radi o međunarodnom plovnom putu. I sada je strogo zabranjeno sidrenje i pristajanje.

Retfalački mačak

Ovisno o vodostaju, moram voziti cik-cak. Kada je magla, onda je to normalno. Ne stajem na drugu obalu, ali mi kod Apatina bude žao što to nije i zakonski moguće. Kavica, rakijica, fiš paprikaš, društvo, razgovori pecaroša, što je tu loše.?

maverick

rašo po obicaju prica gluposti.....zabranjeno se voziti drugom stranom, zabranjeno kretanje uz srpsku obalu....situacija ce se promjeniti ali na gore....sve je to polako priprema ...jos par mjeseci je ostalo do ulaska u europu...ako se ne uspostavi granica kako treba...postoji mogucnost da se uskrati izlazak camaca na pecanje je dio izmdju hr i srb je granicni dio visokog rizika, ne zbog ratnih zbivanja vec zbog drugih aktivnosti...
zato nadajmo se da ce se sve dovesti u red do datuma kad je to predvidjeno