Dozidani Premix 94/Titel 9/ iliti... DIDA

Autor DIDAPATAK, Kolovoz 29, 2015, 13:21:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Neka ste vi zdravi a za plovidbu će se naći termin :hi:

DIDAPATAK

..tako je druže  :icon_thumright:..a nekako ću se utješiti..u 4-tom ćemo okrenut prasca za sretnu plovidbu  :pije: :jede:..pa će na okupljanju valjda pasti neke ideje za zamjenske  varijante  :dontknow:
.. :baba:

maverick

Odeš s nama tri dana na Dunav i doživićeš više budalaština nego u mjesec dana  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Žorž

Da si ti nama živ i zdrav,a za putešesvije ima se kad.Sad bar imaš više nego dovoljno vremena da sve natenane isplaniraš,za dogodine! :icon_thumright:

DIDAPATAK

.. :occasion14:..samo moram pazit da neidem prečesto s ovom ekipom na Dunav..otiće mi jetra prije puta  :stripii:

pajdo77

Ma ja čuo to sve Engleski štof od bećara,čaj,keksići i takve mikike,alkohol ni za posjekotine ne nose.

Darko

Citat: maverick  u Veljača 16, 2016, 21:01:00
Odeš s nama tri dana na Dunav i doživićeš više budalaština nego u mjesec dana  :stripii:

šta ti je  :uf: pa zvaće onda svaki vikend da se ide na Dunav  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

ps

Citat: Darko  u Veljača 16, 2016, 19:56:05
nisi se dobro organizirao  šef toliko 
Ja planiram godišnji svaki mjesec 10-tak dana, kaže šef "odakle ti toliko godišnjeg" ne znam, snađi se ako misliš ići sa mnom na Dunav.  :stripii: 

DIDAPATAK

..fato apetit na DIDI prijepodne..i dobro nafato(da me riba oće tako :stripii:) pa sam tek sad progledao  :eek:
..imam dva pitanjca za ekipu..
..otkrio sam što hebe Tohija..izgleda automatski čok..gorivo do pumpe i iza O.K...kad zatvorim rukom ulaz zraka odmah sastavi..na automatiku nećeee  :BangHead:...problem je što kad držim ruku na ulazu zraka ne dohvatim bravicu.. :uf: znači trebam stjuardesu,plavušu ali dovoljno školovanu da okrene ključ.. :stripii:
..e sad ....ne znam kako bi se DIDA ponašao kad bi u visini sadašnje tende napravio tvrdi krov i zatvorio dio krme..dobio bi jako puno u komforu, dugotrajna ušteda na ceradi..al se bojim vjetra  :icon_scratch:

šajzika

po mom skromnom misljenju i iskustvu ima da te seta i baca povjetarac ko budalu,
sjecam se mavericka kak ga je vozalo po 2 3 metra a on peca sarana :rofl2: :rofl2:
Audentes fortuna iuvat

Rap

šajzika

ma no, na sidru

bude cerada i krov ko jedro

na mjestu je on sa 2 precke vezan i nemoze nikud
Audentes fortuna iuvat

baka

Citat: šajzika  u Veljača 21, 2016, 20:23:04
po mom skromnom misljenju i iskustvu ima da te seta i baca povjetarac ko budalu,
sjecam se mavericka kak ga je vozalo po 2 3 metra a on peca sarana :rofl2: :rofl2:

Moš' mislit problema, kao da će to Didi nešto značiti.  :uf: :stripii: Ne znam da li je uopće i pitao zbog pecanja, a koliko on peca potpuno mu svejedno da li smeta ili ne.

Zato Dida, pravi tvrdi krov i uživaj, za vožnju neće smetati nimalo.  :ok:
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

DIDAPATAK

..Baka care  :notworthy:..poznaš me koda smo kampirali tri dana na Dunavu( a dat će Bog  :icon_thumright:)..
..ma bitan mi je komfor..dobio bih više od kvadrata stojeće visine  :ok:..

DIDAPATAK

..važno upozorenje( možda je za temu nepogode na vodi  :uf:)
..Dida pali pilu..oni uzvodno oprez  :mt1032:..oni nizvodno na stražu  :eek:..da me baš ne odnese do Dunafa  :uf:
:stripii: :stripii: :stripii: