Dozidani Premix 94/Titel 9/ iliti... DIDA

Autor DIDAPATAK, Kolovoz 29, 2015, 13:21:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Rap

A valjda će se i tekućina u didi pojačat  :flasica:

Darko

e moj dida , marko isto čita forum tako da će se pripremit na tvoju kuknjavu  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Oduvijek su kod njega ovi koji rade u drzavnim institucijama imali cijenu vecu deset posto  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Jel to znači da mi koji smo kod privatnika imamo popust  :toothy9:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

DIDAPATAK

Citat: Darko  u Svibanj 11, 2016, 21:52:49
e moj dida , marko isto čita forum tako da će se pripremit na tvoju kuknjavu  :stripii:

..eto kako me ide  :stripii: :stripii: :stripii:
..Rap  :icon_scratch: na kojeg Didu misliš..ja rakiju ne prodajem..a na Didi je službeno piće Rubinov vinjak  :flasica:
.. :baba:

DIDAPATAK

..eto, kako rastemo..preciznije starimo  :character0032: :uf: došlo vrijeme da se i rastanemo   :bye:

p.s.   više u temi prodajem..

Šokre

DIDAPATAK

..ma sve ide kako je red  :ok:..ja starim,sve sam nestabilniji na noge,sve više volim udobnost a manje avanturu  :crutch: ...pa sam odlučio uzeti nešto teže,stabilnije i udobnije  :ok:
..a Didu će neko mlađi,jači i spretniji provesti kroz nove avanture  :takoje:

DIDAPATAK

..život nosi i pronosi..pa iza kiše dođe i nešto sunca..DIDA je kod kuće, u dvorištu..
.sad će pranje,šminkanje,prepravljanje..pa ..ako Bog da na proljeće u nove gušte   :ok:
..veliki  :notworthy: Marku i Darku  :hi: :clap2:

maverick

Odlično...sad imaš zanimaciju preko zime  :ok:

pajdo77

DIDAPATAK

Citat: maverick  u Prosinac 06, 2016, 21:01:14
Odlično...sad imaš zanimaciju preko zime  :ok:

..a imat ćeš i ti  :stripii:
..Pajdo..osim pranja i pospremanja trebao bih riješiti linjanje itisona kojim je izolirana kabina, nova sajla volana,mini kuhinja,mjesto za kemijski wc,ugradnja Lowrance hook 3x,nosači štapova u kabini,držači štapova na krmi i još nešto sitnica..to je realno..
,,e sad..ako bi bilo sreće,pameti i nešto para..riješiti neke male kobilice(kao na Tajmenu),neka varijanta proširenja krme(jer sam bangav i ljuljav i brez Rubina  :character0032:)..možda i nadkabina  :icon_scratch:

maverick

Prvo operi sve...a onda koja kava, olovka i papir...pa pijemo i pijemo kafu i crtamo...  :ok: