Dozidani Premix 94/Titel 9/ iliti... DIDA

Autor DIDAPATAK, Kolovoz 29, 2015, 13:21:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

ajd da mi stariji onda krenemo :stripii:,ja ću ti mahat ručicama i uzbuniti rječnu flotilu :pirate:

šajzika

Samo gas dida , lagano na trscak i camping 3 dana
Audentes fortuna iuvat

maverick

A aa baš kud na tršćak...nek ide kod pajde  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Evo ti Dida koliko su te željni vidjeti,sve se mole da ne naiđeš. Dođi ti vamo,vratit ćemo te nekako..možda još danas :stripii:

Rap

Nadam se dida da ćemo uskoro popit kad i ja svog porinem  :thumbsup:

šajzika

Ajd dida javi kad uplovis  da te ne trazimo :stripii:
I naravno ocekujemo utiske , sto dide sto tohatsua
Audentes fortuna iuvat

DIDAPATAK

...prestanak opasnosti... :stripii:
..plovidba je trajala čitavih 8,5 m ..na veslo.. :crutch:
..dobio sam novo mjesto, pa sam se preselio na veslo..jer mi je pukao zubčanik u volanu  :BangHead:
..ali sreća ...u Luci a ne vani  :uf:
..staviće sin sliku puknutog dijela pa u potragu za istim..imam i pitanje..sajla podmazana,mehanizam kod motora pomazan a motor ide lijevo/desno izuzetno teško  :sha:..da nema slučajno neki vijak na osovini koji šteluje silu/lakoću okretanja motora.. :sha: :sha: :sha:
.. :baba:
P.S  Rap..dat će Bog dobrima...pa možda i meni.. :uf:
P.S.S.Šajzi..ja sam fin gospodin pa ne smijem utiske javno  :stripii:

maverick

Ima vijak na motoru...ali ne koristi se pa zapeklo. Novi puz kosta oko 300 kuna
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Dada imas vijak ma motoru ili polugicu s kojom diktiras lakocu okretanja motora. Ja ponekad zakocim kad vozim ravno i onda guzicom upravljam. Mal nagnes camac kud hoces da ide i nemoras drzat rucku
Ps. Preteko me :stripii:
Audentes fortuna iuvat

DIDAPATAK

Bakara

@DIDAPATAK
Vidi prvo da li je uopste do motora ili do same teleflex sajle. Raskaci teleflex(ako nije komplikovano) sa motora pa probaj da pomeras motor.

DIDAPATAK

.. :icon_thumright: naručen puž volana..taman stiže kad i plata  :stripii:

maverick

DIDAPATAK

..a ne znam dok ne bude montiran  :stripii: :stripii: :stripii:
..upoznao sam Marka  :clap2: :ok:..e sad kad on upozna mene..formirat ćemo cijenu  :stripii: :stripii: :stripii:
..sad ozbiljno..na mom volanu nema nikakvih oznaka proizvođača  :uf:..pa moram uzeti komplet..cijenu ću vidjeti što sve ide,montaža,popust na kuknjavu  :stripii: :stripii: :stripii:
..bit će te redovno izvještavani  :icon_thumright:...i naravno upozoreni kad isplovim  :rofl2: :rofl2: :rofl2:

maverick

:stripii: Samo javi kad je gotovo da se maknemo  :stripii: