Dozidani Premix 94/Titel 9/ iliti... DIDA

Autor DIDAPATAK, Kolovoz 29, 2015, 13:21:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Citat: pajdo77  u Rujan 03, 2015, 08:11:34
Dida iz luke samo prvo uzvodno dva-tri plova dok ne nadođeš,neka prežive bar ovi nizvodno ma tko oni bili :stripii:
Alooooo....vec je dogovoreno ...nema probe uzvodno...puno ce potrošiti goriva  :stripii: eto njega kod vas...gore ce te proci nego kad se ona dizalica otkacila neki dan  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ma znao sam ja da si ti "dobrica",naš kolektiv je odlučio uzvodno. Maweriče ako kresne koji čamac tamo gore ti ga bar znaš pokrpati,ako moja podmornica fasuje ja jedino gletom znam pomalo :rofl2:

maverick

Ja sam lijepo Didi rekao...neka udara sve sto stigne..i u luci i van nje  :stripii: sve cemo mi to popraviti... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

.. :character0032: jedino ako je u toj ambalaži paleta tvojih proizvoda..kajsijevača,šljiva,loza :flasica:
Nešto ćemo proizvoditi ovih dana pa će se naći za ekipu i vlastite potrebe :stripii: :stripii: :stripii:
Spakovat ću ti ja za svaki slučaj koji sprej za srčeko i koju kutiju afričke šljive  :stripii: :stripii: :stripii: ima svakakvih tipova na vodi pa da ti bude pri ruci :stripii: :stripii: :stripii:

DIDAPATAK

Citat: maverick  u Rujan 03, 2015, 08:35:07
Ja sam lijepo Didi rekao...neka udara sve sto stigne..i u luci i van nje  :stripii: sve cemo mi to popraviti... :stripii:

..DIDA osiguran  :toothy9:
..najavit ću isplovljavanje  :icon_thumright:...ako budem dovoljno trezven  :pije:  :stripii:
.. :baba:

šajzika

Nema ljepse neg pjan ici na avanturu camcem.
Sta se sve moze dogoditi cudo jedno.
:stripii:
Stapove i rasu pod ruku i gas na dunav par dana
Audentes fortuna iuvat

DIDAPATAK

..do Raše i Dunava još daleko  :uf:..
..prvo moram tebe( i sebe) istestirati uzvodno(pravo vremeno ću obavjestiti sve zainteresirane da uklone svoja plovila,štapove, žene i djecu sa plovnog puta  :stripii:)..
..onda XXX( tripl x) kreće u akciju(DIDA,Djeda i ja) :crutch:
..Dus  :notworthy: ...na mladima svijet( i krediti) ostaje
..Tole  :icon_thumright: mora preživjeti vožnju,pecanje i kuhinju ..
..a kod Pajde u šoru..dernek.. :clap2:
..e onda( za jedno dvi godine, ako bude zdravlja) kad veća ekipa krene na Dunav dva dana ranije idemo  :character0032: i ja..pa ko živ ko..kod Kugle u posao  :rofl2:
.. :stripii: :stripii: :stripii:
.. :baba:

pajdo77

Dida prvo uzvodno a kada kreneš prema meni javi da prošetam punicu do plovnog puta i ostavim u gumenom čamcu a ti "sam' po gasu" kad je vidiš :laughing7:

DIDAPATAK

..ma može  :icon_thumright:..al nemoj zaboraviti da to po gasu na Tohiju izađe najmanje 3 deci goriva..hebiga..nije da žicam..al nema se.. :rofl2: :rofl2: :rofl2:
... :baba:

pajdo77

Za punicu ćemo nagrecat i litru pa možeš i par puta u rikverc,sigurno je sigurno :stripii:

maverick

Ako je punica u pitanju...motonautički klub pecaroš donira deset litara  :stripii:

pajdo77

Ljubi vas Pajdo,nije da sam zbog toga član ovog foruma :stripii:,kada utopim tu njene kuću-dvije vraćam vam uloženo deseterostruko :rofl2:

Kugla

Moto nautički klub Pecaroš? Jel to nešto novo, ono najavljivano?

Darko

nije još gotovo kugla , fale im tajnik i blagajnik  :uf: , a ako je ozbiljan , može i jedan obavljat obje funkcije  :hi:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Kugla

Ajde lijepo, a naći će i sve ostale funkcionere, nego ko je predsjednik?