Dozidani Premix 94/Titel 9/ iliti... DIDA

Autor DIDAPATAK, Kolovoz 29, 2015, 13:21:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

DIDAPATAK

..eto ga..DIDA je prepisan,regan,osiguran.. :hello2: :toothy9: :occasion14: :D..i malo  :pije:
..gdje sad sa ovim papirom od bilježnika.. :mt1032:..kapetanija ili porezna.. :sha:
.. :baba:

šajzika

Kapetanija. nemas nista s poreznom. I 70kn biljega
Audentes fortuna iuvat

DIDAPATAK

pajdo77

šajzika

A jesi rjesio onu yamahu od indijanca ? Sta je s tohijem?
Audentes fortuna iuvat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ljuska

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

...Tohi na krmi..nina buba zimski san... :icon_thumright:..čeka ševu i indijanca( onog iz Josipovca ne iz gaća  :stripii:) za lagano buđenje..pa onda kondicione pripreme..pa Pajdina punica.pa malo reda po luci( da nam  :red_indian: dobije posla) i tako redom  :icon_thumright:

mossi

DIDAPATAK

..napo me poznanik da mu prodam DIDU( jedan friško inficirani plovidbom  :stripii:) što ne dolazi u obzir  :violent1: ...pa je gledao okolo i tražio,pitao...malo je teži za komunikaciju pa me zamolio da se raspitam..koliko bi došao uvoz polovnog,reganog čamca iz Srbije..u rasponu od 3-5 milja eurića..sa ili brez motora  :sha:

DIDAPATAK

..eto došlo i do planova/snova,he,he..pa da probamo zajedno isplanirati..
..daklem..krajem petog ili početkom šestog mjeseca bih želio ostvariti san..
.proći Didom od Osijeka,Aljmaša,Vukovara,Iloka,Kamenice,N.Sada..kanalima..natrag..
..fond..500E.  većinu opreme imam..e..sad kako..kome se i gdje javiti,gdje izvaditi dozvolu za pecanje,preporučena mesnica,čarda....kako bi Vi to odradili..

maverick

Žorž

Citat: DIDAPATAK  u Veljača 08, 2016, 22:48:43

..eto došlo i do planova/snova,he,he..pa da probamo zajedno isplanirati..
..daklem..krajem petog ili početkom šestog mjeseca bih želio ostvariti san..
.proći Didom od Osijeka,Aljmaša,Vukovara,Iloka,Kamenice,N.Sada..kanalima..natrag..
..fond..500E.  većinu opreme imam..e..sad kako..kome se i gdje javiti,gdje izvaditi dozvolu za pecanje,preporučena mesnica,čarda....kako bi Vi to odradili..
Kada stigneš do NS  moja si briga :hi: