Dozidani Premix 94/Titel 9/ iliti... DIDA

Autor DIDAPATAK, Kolovoz 29, 2015, 13:21:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

DIDAPATAK

..hoćem  :occasion14:..koji lepak da koristim..hoću li opet biti vesel ko kad sam ljepio izolaciju :pije: :stripii: :stripii:
.. :baba:

Žorž

Dida, :red_indian: je u pravu nemoj da te cirada sprečava da živiš ono što si naumio!Nisi nigde napisao dali bi na taj put krenuo sam ili sa još nekim.Bezbedne marine imaš samo u većim mestima,tako da šta bi gledao po manjim mestima,malo je diskutabilno ako ideš sam.Da nebi gledao kako ti čamac završava kod sakupljača sekundarnih sirovina.Lično ću podržati svaku avanturu ali ako ideš sam,moraš da povedeš računa i o tome,gde će čamac i oprema da budu,dok ti upoznaješ lokalne znamenitosti :takoje: Što se lepka tiče,jbg zavisi koliko treba da lepiš.U svakom slučaju,veselje ti negine :crutch:

maverick

Zorz pusti matorog. Zadnji put kad je lijepio izolaciju....previse je uzivao.. :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Žorž

pajdo77

Kako ide sa dozvolama za upravljanjem čamcem? Jel sa našima možemo tamo ploviti,mislim da ne bi bilo vraćanja a nisi još ni krenio kako treba.

Žorž

Mislim da je to ok,mada nešto čujem da ćemo mi morati da vadimo međunarodne,e od mene će pare za to videti al juče,pokažem englesku skipersku i mogu da ga dućkaju :pirate:

DIDAPATAK

..Pajdo, dobro pitanje  :icon_thumright:..provjeriti ću u kapetaniji..ja još imam onu staru iz 90 i neke..na moru su me par puta gledali na kojekakvim plovilima i nikad zamjerke..

maverick

Sve vazi....samo prijava...na ulazu u srbiju...cca 50 eura...i teraj...dozvolu nemaju ni domaci  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Bolje pitat nego skitat. Jedan telefonski poziv u kapetaniju i sve zna tako da dozvolu može brisati sa popisa stvari koje treba provjeriti ili obaviti :hi:

DIDAPATAK

..za putnike sam mislio napraviti anketu ali tek kad budem pri kraju sa pripremama i dobijem siguran termin za godišnji..stane još jedan( ili jedna  :takoje:) pa na nekoliko dana pa izmjena...o tome na kraju..

Žorž

Dida,čitam tvoju temu,na jednom drugom forumu i još uvek se prevrćem od smeha.Srećom savete si dobio od dva najiskusnija nautičara na tom forumu,tako da ću ja samo pridodati,par neophodnih stvari koje nesmeš zaboraviti,pa da krenem redom:gas maska,protiv sivih vetrova,pneumatski hilti,kompresor i agregat da bi mogao  da se oslobodiš betona ako pristaneš u "prelepom"Beočinu,spasilački splav za bar 4osobe,protiv požarni aparat,rog za maglu,radar ako nemaš da instaliraš,radio far,aku brusilicu,da možeš da potkratiš Didu kada se zaglaviš ispod nekog mosta,komplet za generalku na Tohiju i rezervnom motoru koji ćeš poneti,masku i peraja,da temeljno možeš da čistiš korito,bar200lit. goriva u rezervi i ne manje važno kartu Amazona od izvora do ušća :icon_thumright:

mossi

Žorž

Siguran sam da znaš o kome se radi,imaš pravo dva puta da pogađaš,ako promašiš,plaćam ručak i piće :takoje:

mossi

Javim ti se ja kad budem u NS, pa makar na kafu da odemo.  :occasion14:

Žorž

Dogovoreno ali siguran sam da znaš mislim da si čak i član ili si bio :stripii: