Evinrude E-tec 40 ks

Autor maverick, Rujan 07, 2015, 19:20:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Darko

znaš da pamtim ko slon  :stripii: , a jednom prilikom si mi rekao koliko je koštala  :hi:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

grga

darko ovo su već povjerljive informacije  :stripii:

Darko

naravno  :hi: , sad samo da kupi e-teca a ja ću ko i svaki seljo yamahu  :stripii:

grga

otkako je tridesetka gore uobrazio se u nedelju ni da se javi ,tako da će etek malo pričekat,ali da je mottorčina je sviđa mi se od prve

Darko

ajde ti kao mehaničar reci malo više  :hi:

grga

pa koliko sam i sam guglao konstrukcija motora više manje cvajtak što je već standardno dokazano što jednostavnije to dugotrajnije ,a ova ušteda goriva tiši rad ,ekologija zasluga ubrizgavanja i elektronike ugrubo,a elektonika ko svaka dok radi radi a i četverotaktni noviji većinom puni toga kao i e-tek a nevidim zašto bi u tom segmentu on bio nekvalitetniji. a da sam i sam imao jamahe dakako ,ali alfa nikako.

baka

Ovaj manji od 25KS je neusporediv s mojom Hondom. Elisa mu je duplo veća u promjeru od moje i ima takav šus u startu da to nije normalno. Da, potrošnja mu je tu negdje oko 9 litara, ali kombinirane vožnje i nema teorije da troši kao 4T jer ga ubija premještanje. To je najveća mana 2T motora i tu svaka priča završava. Jedino ako netko peca na način da dođe na Dunav, sjedne na jedno mjesto i ne mrda se 2-3 dana. Tome je onda potpuno svejedno koji motor ima i koliko mu troši na sat vožnje.

Ponoviti ću samo ono što sam neki dan napisao i to je to. Najveći problem 2T motora je pali, gasi, premještaj se. Ne znam da li je netko od Vas računao koliko goriva je potrošio s velikim 2T motorom npr. kod bućkanja kad se puštaš desetak km i kada moraš hrpu puta upaliti motor da imaš dobru putanju, a koliko bi potrošio s 4T. Ogromna razlika.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

Darko

u pravu si baka  :hi: , samo što su ovi moderni ribolovci počeli stavljat elektro motore za takve stvari 

rj

mene je ugodno iznenadio test .... nisam vjerovao da je tako mala razlika u potrošnji e-tec -- 4t
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

šajzika

gledam nesto tezine tih etec motora,
iako su 2t motori , tezine su im iste kao 4t motora  :tongue3:

i dok sam gledao i svrljao , naletio sam na crnu zvjer , nest takorec za vojsku , tj posebnu namjenu

100 000 kn , najvise me iznenadilo sto je multifuel iliti sipaj sta hoces ovaj ide  :rofl2:

Audentes fortuna iuvat

Batica

šajzika

Audentes fortuna iuvat

Batica

Sta god sipao on ide. Ovo je verzija ali za civilnu upotrebu.

maverick

Kaze greys da kupuje 50 ks...pa cemo ja i buhin isto sebi...ali jednog pa cemo ga popoloviti  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

:stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
ajd ajd samo neka on kupi  :notworthy: :notworthy:
meni je 25tica preteska za orasje a kolko sam vidio 20 nema  :rofl2:
Audentes fortuna iuvat