Evinrude E-tec 40 ks

Autor maverick, Rujan 07, 2015, 19:20:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Rap

Pri kupnji e-teca 25 sam dobio 5 godina garanciju ili 750 sati rada.Imali su valjda neku ludu akciju a ja upao u nju.To mi potvrdila službena stranica na kojoj se provjeravaju motori  :eek:

maverick

Ne znam sad kakva je sad garancija ali Marko je na forumu pa ce napisati. I ove nase toše su na 5 god jamstva
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Mislim da su redovne garancije 5 god i 500 sati.Dakle svaki sljedeći servis svakih 5 godina ili 500 sati  :eek:
@šajzika
Ako pitaš za moj komplet?!Ne idem daleko i ne žurim previše.Precizno nisam ni mjerio gps-om.Al da ga motor tera,tera  :takoje:

šajzika

Pa da za tvoj komplet sam pitao.
Izgleda žestoko. To je npr camac koji bi uzeo al mi npr prikolica netreba pa me zanima kako je išao.
Plus sto svi hvale taj etec kao da 30ks 4t motor.

Steta sto nisi to malo istestirao
Audentes fortuna iuvat

šajzika

Citat: maverick  u Veljača 13, 2016, 12:50:20
Koji
Dupli post al sam na mobu.
rapov sto je na prodaju ima panglua 492 ljepi siroki sa etecom 25

Taj panglu izgleda solidno za polovnu kupnju  bar meni koliko sam gledao.
Sirina, samopraznjenje veci motori . Mora ici ljepo
I gledaj sad.
Kolko sam vidio daje tog panglua za 10 11 tkn sa prikolicom ako sam dobro razumio oglas.
To je super cjena i da imam gdje parkirat uzeo bi odmah.
Gledaj samo ustedu na neptunu . Za 10god 1000eur
Audentes fortuna iuvat

maverick

A da ti malo kompariram...200 puta odem godisnje bar do flosa...da je po litru goriva to je puno skuplje nego sto plaćaš neptun...plus sto ja imam obvezu otici kad raste, pada , nosi granje a ti ne. Dalje prikolica zahtijeva i kuku i solidan autić plus sto problema zimi kad je niska voda pa zaledjen spust i sto sitnijih zajebancija...znači to ti dodje nekako na isto. Prednost prikolice sto se po zimi manje voziš u čamcu...goriva više manje potrošiš isto.
Jednom sam sreo Rapa i Kawasakija na Dunavu...malo se vozili u istom smjeru i t o je fin komplet...tko kupi sigurno neće pogrijesiti , Što se tiče e teca 40 ks...uzeo sam i vremena pri kupnji i njega uvrstio na popis...na kraju je prevagnilo ipak na 4t jer ja se bas puno vozikam...tokom zime tokom ljeta i preseljavam se kao blesav a tu mislim da bi imao povećanju potrosnju  :ok:

šajzika

Rap ima na pangluu 25 etec
Ovo ostalo sto kazes ima smisla ali i dosta ovisi o vodostaju.
Ima svuda minusa i pluseva.

Camac ti je kod kuće i niko ti ne krade nista .
Jbga tebi su 2 put ak se dobro sjecam klepili motor. Nije to mala stvar

Ima sve svoje zasto i kako.
Ali realno mislim da panglu sa etec 25 mora sasiti puno sharkova sa 30 konja.
Jel mislim krivo?

Ps. Ovo zab prikolicu je čisto za ljude koji idu jednom tjedno ili manje kao ja
Audentes fortuna iuvat

maverick

Nemogu oni toliko puta krasti koliko ja mogu kupiti  :stripii: :stripii:

Mariorhr

Jedna od pila koju lopine ne mogu sam tako ukrasti  :stripii: :stripii:  Slike su sa sajma upravo

ibro dirka

I ja bi makar jednog takvog  :eek:

kawasaki

Citat: šajzika  u Studeni 18, 2015, 08:21:36
gledam nesto tezine tih etec motora,
iako su 2t motori , tezine su im iste kao 4t motora  :tongue3:

i dok sam gledao i svrljao , naletio sam na crnu zvjer , nest takorec za vojsku , tj posebnu namjenu

100 000 kn , najvise me iznenadilo sto je multifuel iliti sipaj sta hoces ovaj ide  :rofl2:

sta sve prima taj multi fuel?  :hi:
Brzi od Bolena.

Rap

Svejedno mu je koje je gorivo  :icon_biggrin:

baka

Znači, može na benzin, može na diesel, može na jestivo ulje, može na rakiju, ma može na što god hoćeš.
Raspitivao sam se već o tim motorima i nitko mi nije mogao objasniti na kojem to principu može raditi i na benzin i naftu. Nema logike, za benzin moraju biti svjećice, a za naftu ne.
Valjda je zato i tolika cifra.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!