Zabrana ribolova uz područje JU "Kopački rit"

Autor šime, Rujan 25, 2015, 16:24:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Stepa

Vremena ima dovoljno ako ima zainteresiranih,nema smisla da dođemo pet ili šest čamaca,tiče se svih nas  :hi:
Neznam da li da udarimo nekakvu anketu dva,tri dana ako su ljudi zainteresirani IDEMO :oussama-bin-laden: :pirate:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

šime

Sutra imam jedan sastanak i detalje ću znati , a koliko čujem i pecaroši u Aljmašu se organiziraju , pecaroši sa ušča Drave i Dunava očekuju nekavu organiziranu akciju .
  NARAVNO SVE U SKLADU SA ZAKONSKIM PROPISIMA.

TonyC

Kugla

Od kada sam ja rekao da idemo u prosvjed pa ste me kritizirali, Šime ti si upučen u konkretnu problematiku i ajde kako kaže Stepa, daj neki datum da se imamo vremena svi organizirati i dogovoriti gdje i kako nastupiti, i idemo u prosvjed vjerujem da će mnogi doći prosvjed uredno prijaviti policiji i sve što treba, samo nemoj opet u 9 ujutro radnim danom, dobro Stepa kaže ajmo neku anketu gdje kada, i tko dolazi.

tole

Citat: miha  u Rujan 28, 2015, 12:07:49
ja mislio da ti nazivi NACIONALNI PARK ,PARK PRIRODE ,SPECIJALNI ZOOLOŠKI REZERVAT znače nešto...na wikipwdiji o Parku prirode Kopački rit ..svašta piše lovili mnogi carevi ,kraljevi i Tito naravno, al niko nije dao koncesiju nekim ribarima ili zajednicama da ga skrše do kraja ...bio je nekolko puta na koljenima al se izvlaćio ,priroda ga sama obnavljala ...valjda če ga i sada obnoviti,....poruka čitateljima (NE ČLANOVIMA FORUMA NEGO ONIMA ŠTO VIRE )PROČITAJTE MALO ŠTA ZNAČE TI NATPISI NACIONALNI PARKOVI ,PARKOVI PRIRODE itd ...možda se sjetite kolko smo povlašteni što živimo blizu istih....

ovdje je sve rečeno..., što šimić ne bi dobio i Plitvička jezera u koncesiju za privredni ribolov?

Mornar Popaj

Ako ima netko elokventan, tko dobro pozna problematiku, i tko želi medijima ukratko objasniti što se prosvjedom želi postići, na koje probleme želimo ukazati. Rado ću ga spojiti sa Anitom Martinović Delaš - Nova TV,  koja inače živi u Tenju, prva susjeda mog bratića. Ona je uvijek spremna napraviti kvalitetan prilog.
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

šime

Mislim da je gđa Anita Martinoviž na trudničkom ,ali neznam dali je još na trudničkom bolovanju.
   Evo konretnih stvari
  1), Stvoriti organizacijski odbor i redarsku službu.
  2). Odrediti datum i vrijeme i mjesto okupljanja (predlažem subota ili nedjelja  3 ili 4 10mj. u 14 sati Ušče Drave u Dunav)
      samo sidriti se uz desnu obalu , ne zatvarajuči plovni put, tako da se mogu pridružiti i stanovnici Ušča i ostali zainteresirani ribiči sa obale.
  3).Napismeno definirati i podijeliti svima sudionicioma pa tako i javnim medijima, jasne razloge zašto se prosvjeduje, te uputiti jasne zahtjeve za riješavanje svih problema vezane uz ribolov.
  Pa tako i zabranu svih vrsta privrednog ribolova na cijelom potezu rijeke Dunav.
Samo da bi se ovo sve organiziralo potrebno je žurno uhvatiti se posla. A ovo bi trebao biti prvi ispit za sve nas u smislu riješavanja svih nagomilanih problema ,ako ovo neuspije moramo biti svi svjesni da smo tek onda u problemima, naime doživljavati će nas kao neorganiziranu rulju i raditi će stvari još gore po nama ribičima.
  NARAVNO SVE MORA PROČI MIRNO I DOSTOJANSTVENO I U SKLADU SA ZAKONIMA REPUBLIKE HRVATSKE

Debeli šef

Citat: šime  u Rujan 29, 2015, 06:54:17
  NARAVNO SVE MORA PROČI MIRNO I DOSTOJANSTVENO I U SKLADU SA ZAKONIMA REPUBLIKE HRVATSKE

potpuno se slažem sa prosvjedom   :director:  i pridružit ću se sa cjelom obitelji i prijateljima. možda i punica dođe. :headbang:

ne slažem se jedino sa kvotanim, jer u ovoj državi nas mirne i dostojanstvene, koji poštuju zakone, jebu kako stignu. ja bih malo zakuhao, blokirao, probijao ograde i ometao policiju...  :pirate:
neka bace  suzavac. :crybaby2:

malo nasilja dovede te odmah na naslovnice, ne moraš moliti novinare da dođu.  :icon_rabbit:

no, to sam samo ja.

Stepa

Šime vidim da si dobro upucen u situaciju ako mozes napravi to sto mislis da treba ja ti mogu samo obecat da cu dovest sto vise camaca iz okolice Vk .
Obecao sam ekipu sa Nove Tv,mogu jos uputiti poziv i VTV
Nekako nedelja najvise pase u 12.00h
Bilo bi ok da se  :red_indian: malo ukljuci,okruzen je velikim brojem nasih kolega pa da se ozbiljnije pokrenemo
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

šajzika

Ako se ide skupno i grupno pa nasipat cu i ja u djonia 300kn da mogu doci do usca i nazad :stripii:
Utorak je i taman ima vremena do nedjelje za neku ozbiljniju organizaciju
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Šime to je ok, i po meni bolje nedjelja svi slobodni manje više, ali nisam siguran koliki je rok za prijavu skupa u policiji, mislim da je prekratak rok za prijavu skupa za ovaj vikend, ali treba provjeriti.
Što se tiče medija, lokalni STV I OSTV rado dolaze na ovakve pozive jer im uvijek fali materijala za vijesti i emisije.
Nacionalne TV kuće svakako pozvati i sve portale, priključujem se prosvjedu sa obale

maverick

Ja sam vjecno u problemu s vremenom zbog posla, ali kad je datum ovako nadaleko trazim slobodan dan...i sigurno dolazi cijela ekipa...sto s foruma sto ostali koje poznam.....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

fire193

Kugla

Susjed prijedlog Stepe da složiš neku anketu da vidimo sa koliko ljudi se računa, ne bi bilo na odmet  :ok:

maverick

Kad šime odredi datum...da ljudi mogu isplanirati slobodan dan...stavicemo nekakv popis da se napravi... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"