Zabrana ribolova uz područje JU "Kopački rit"

Autor šime, Rujan 25, 2015, 16:24:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Debeli šef

šimić će sa tim novim čamcem-kočom od 500 konja počupati sve panjeve po dunavu, da se lakše spusti s mrežom i da mi ne zapinjemo s gumicama.  :rofl2:

miha

ja mislio da ti nazivi NACIONALNI PARK ,PARK PRIRODE ,SPECIJALNI ZOOLOŠKI REZERVAT znače nešto...na wikipwdiji o Parku prirode Kopački rit ..svašta piše lovili mnogi carevi ,kraljevi i Tito naravno, al niko nije dao koncesiju nekim ribarima ili zajednicama da ga skrše do kraja ...bio je nekolko puta na koljenima al se izvlaćio ,priroda ga sama obnavljala ...valjda če ga i sada obnoviti,....poruka čitateljima (NE ČLANOVIMA FORUMA NEGO ONIMA ŠTO VIRE )PROČITAJTE MALO ŠTA ZNAČE TI NATPISI NACIONALNI PARKOVI ,PARKOVI PRIRODE itd ...možda se sjetite kolko smo povlašteni što živimo blizu istih....

Debeli šef

je, velika većina tih povlaštenih od parka ima samo komarce.  :laughing7:
a jučer neki lik na htv4, neki valjda baranjac iz udruge koja promiče tradicionalni ribolov izjavi kako je rit zamuljen i propada jer se u njega ne ulazi loviti ribu na tradicionalan način.  :icon_puke_r:

dravski pecaros

u svemu di politika umješa prste nastaje kaos..i to je jedino tocno a vi možete šta hoćete pisati..i ako taj šimić uđe u park prirode to ce neko blagosloviti iz sabora i vlade..bilo koje vlade

maverick

Da dravski, netko ce to amenovati iz političkih krugova ali ne znam kamo to vodi...o čemu ti krkani razmisljaju....Pa nije to jednokratno, mada pokrali su sve, ostalo im to malo ribe na moru i Dunavu i još koje drvo da ukradu...ne znam sta ce poslije toga. Ja zelim samo ici na vodu i pecati...ne zelim se baviti politikom, ne zelim sudjelovati u lopovlucima zajednice...lopovlucima lokalnih drustava ali izgleda da to nije moguce...U konačnici mi se hebe koliko košta dozvola, plaćao sam i platicu. Ali nesto bih trebao i dobiti za nju...a ne rupu bez dna , vodu bez ribe i brod bez kormilara i što Miha kaze...pa nek procitaju malo sta pisu nezadovoljni pecarosi...i da ne misle samo o krkanju u želudac...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Citat: maverick  u Rujan 28, 2015, 13:53:33
Da dravski, netko ce to amenovati iz političkih krugova ali ne znam kamo to vodi...o čemu ti krkani razmisljaju....Pa nije to jednokratno, mada pokrali su sve, ostalo im to malo ribe na moru i Dunavu i još koje drvo da ukradu...ne znam sta ce poslije toga. Ja zelim samo ici na vodu i pecati...ne zelim se baviti politikom, ne zelim sudjelovati u lopovlucima zajednice...lopovlucima lokalnih drustava ali izgleda da to nije moguce...U konačnici mi se hebe koliko košta dozvola, plaćao sam i platicu. Ali nesto bih trebao i dobiti za nju...a ne rupu bez dna , vodu bez ribe i brod bez kormilara i što Miha kaze...pa nek procitaju malo sta pisu nezadovoljni pecarosi...i da ne misle samo o krkanju u želudac...
svaka ti je na mjestu..ja tamo nisam nikada bio pecati a pitanje i jel hocu..ali stat cu među prvima ako nešto bude organizirano..kradu nas na sve strane a jedino šta zajednice i društva zanima su natjecanja...  :hi:

maverick

Zanimaju ih natjecanja i kvazi "poribljavanja" jer na taj nacin lijepo mogu uskladiti sve troskove nastale tokom godine....Danas je navodno trebao biti dogovor oko "sanacije" zajednice...oko pokusaja dogovora da izadju iz blokade...ne znam koliko je to doista istina jer to mi je došapnio frend sto pretendira na mjesto "predsjednika"  zajednice....

NAMA NE PREOSTAJE NIŠTA DRUGO NEGO BOJKOT SVEGA, I ZAJEDNICE I TIH BUDUĆIH MINISTARA I TIH NJIHOVIH RIBOLOVNICA OD KOJI PLANIRAJU PLATITI NASTALE DUGOVE...

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Debeli šef

najbolji bojkot bio bi zabrana ribolova za sve i svugdje.
ribočuvare na teren i masne kazne tko krši zabranu.

jedino bi se tako pokrenuli svi ovi pasivni (i ja, hehe), organizirali i razbucali mafiju.

zabrana je svima koji gospodare vodom u gospodarskoj osnovi, ako postoje uvjeti.

šime

Dečki moji pa mi smo svi pecaroši ovakvi ili onakvi , zakoni su pisani za nas , ima manjkavosti i nedostataka nedorečenosti , a nadasve kojekavog lopovluka , sve  se nešto dešava nama iza leđa , sve se nešto "kroji " bez nas , svakoga se nešto pita , samo pecaroreše ne , pa dajmo izađimo na vodu i pokažimo im šta mislimo i što hočemo.
Pa dokle više ovako , jedni pripremaju teren( Dunav ) za čiščenje i enormno bogačenje , drugi se bave sami sobom i jebe im se živo za nezadovoljne članstvo .
   PA STANIMO TOME NA KRAJ.
Ma samo hoču na miru da sjedim u svome čamcu ili na obalu i da pecam , da uživam u okolini koju obožavam , da mi zapeca na štapu , da mi nitko ne planinari po mozgu u tih par sati ili mimuta, samo to hoču!
  Svi ovi događaji su tu oko nas , a mi kao kokice samo kukakmo , pa učinimo nešto da ne bude tako.
  Ovih dana preokupiran sam sa  svim ovim događajima i sam sebe kljucam u glavu ,a šta sam učinio da tako ne bude, ma ništa , samo tu sa svima vama pišemo i plačemo , a problemi ostaju i vjerovatno ćemo dobiti SVRŠEN ČIN.i to je to. pa svi mi kukajmo i ne poduzimajmo ništa.

DIDAPATAK

šime

Stepa

Puknite nekakav datum,vrijeme za vikend i svi na ušće Dunava i Drave,pozvat novinare imam broj od  Nove Tv njima bi to bio šlag.
Samo bi netko dobro upućen u sitauaciju trebao stat pred kameru i to javno reć :takoje: :hi:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

DIDAPATAK

šime

Ma naravno , sa jasnim i nedvosmislenim zahtjevima , izaći na prosvjed
U subotu predviđaju ljepo vrijeme, zašto ne