Zabrana ribolova uz područje JU "Kopački rit"

Autor šime, Rujan 25, 2015, 16:24:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

ht

Novi na forumu i odmah u "fight". Dolazim 100%,nosim i transparent.

Debeli šef

prosvjed prijavljen.
nedjelja 11 sati, ušće.

sad ili nikad.

kako maverick kaže, strogo definirati zahtjeve i ne razvlačiti ih da se ne zajebemo kao branitelji iz savske! ako želimo masovnu podršku, svih ribiča slavonije i baranje, moramo zahtjevati JEDINSTVENU ribolovnicu za sve, barem otvorene vode!!!

Kugla

Jedinstvena ribolovnica za otvorene vode u cijeloj državi je i u novom nacrtu zakona  :ok:
Ukoliko kum bude u mogučnosti ići da me poveze ja sigurno dolazim, ako ne on onda će me netko dobar sa foruma valjda povesti, jer nastao mali problem oko mog auta, vjerujem da će se naći neka dobra duša da se sa njom pošlepam na prosvjed, ukoliko kum ne bude mogao zbog svojih obaveza u Zg.

ht

Tko je iz medija kontaktiran,možda mogu pomoći sa RTL-om ili NovaTv ?

maverick

Javi se šimetu i umpahpah...pa da se pomogne koliko tko moze  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mornar Popaj

Ajmo redom, prvo naziv prosvjeda nam treba. Dali je to prosvjed protiv gospodarskog ribolova i nekontroliranog izlovljavanja ribe na Dunavu ? Ili bojkot protiv zabrane sportskog ribolova ?

Termin je znači nedjelja 04.10. u 11.00 na Ušću drave u Dunav.

Cilj prosvjeda ili bojkota ukazati javnosti na :

1.
2.
3.

Pitam, da znam kako dalje
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

šajzika

Treba napraviti popis problema i zahtjva,
od kolektora i ugibanja riba , secerane i sluzi , ribari i kontrola ribara, zabrana ribolova uzvodno od usca , jedinstvena ribolovnica ili barem na zupanijskoj razini i jos dost toga
Audentes fortuna iuvat

DIDAPATAK

ht

Slažem se sa Didapatkom, ajmo definirati da možemo javiti medijima

kobac

Nesmiljeno zaboraviti ove što nezakonito love mrežama i strujom na dunavu i dravi ,to treba takodjer navesti,  da se inspektor, ribocuvari i policija više aktiviraju po tom pitanju
Da se pooštre kazne za takve a ne neka bjeda ili opomena
Ono sa sajzom na dravi navesti kao primjer nebrige, kao i ovaj SAD proble!m sa koncesijom
Da se predsjednicima društava plaća za rad ali samim time i da odgovaraju za nerad, nekakav vid dnevnika za ribocuvari koje će biti vezane za broj izlazak i napisanih prijava ili prikupljenih mreža i sl..pa da ih se po tom novčano nagradi..

rj

pošto je inspektor zabranio ribolov na području PP između ostalog i zbog izostanka kontrole ribolovaca bilo bi u redu zabranit privredni ribolov dok se ne uspostavi kontrola privrednih ribara
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Zabrana se ukida...park prirode je dobio kocesiju....prosvjed ide s ciljevima koje imamo
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Tko je dobio koncesiju? Na prosvjedu inzistirati na učinkovitoj kontroli ribara, i inzistirati da se u parku prirode ne dozvoli rad ribarima

ps

Zbog kolektora i ugibanja ribe, zbog šećerane i ispuštanja sluzi, zbog nekontroliranog ribarenja, trebali bi pozvati i "Zelene" da nam se pridruže, jer je to (između ostalog) i svrha njihovog postojanja, a ne samo briga za komarce.         

tole

Citat: Kugla  u Rujan 29, 2015, 17:20:51
...Na prosvjedu inzistirati na učinkovitoj kontroli ribara, i inzistirati da se u parku prirode ne dozvoli rad ribarima

ja mislim da ovo treba biti primarni cilj prosvjeda, na ostale probleme ukazati a protiv ovoga prosvjedovati  :ok: