Smartphone aplikacija za prijavu kaznenih djela policiji

Autor Debeli šef, Listopad 14, 2015, 08:05:26

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Citat: Batica  u Listopad 14, 2015, 10:36:06
Scenario.
Šajzika prijavljuje Maverika jer ima 4 smudja u camcu

odmah bi ga prijavio ,
prijavim ga umpahpah  i da ih vidimo  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

svaki taj smudj ima ime, kad sam bio gore nahebali mirko i ivan ,  ona snimka kad maverick gadja onu sotonu sa smudjem  to je bio Mile i ima jos samo par komada

vidis da su  mileta taj dan 3 puta uhvatili ,
C&R kod njih je silovanje
Audentes fortuna iuvat

šajzika

Citat: Debeli šef  u Listopad 14, 2015, 10:36:41
šajzika, jeftinija ti je opcija "isključi" na svakom telefonu.
ostane ti 40$ za pribor.
:icon_biggrin:

evo i jos jedan za sve kojima nekad treba, nije losa informacija

kad ugasite mobitel onda ovom drugom (sto vas zove ) ljepo automat kaze, osoba je iskljucila mobitel , ali ako izvadite bateriju onda si nedostupan i uvjek se mozes izvuci da nisi imao signala i drugih gluposti  :rofl2:
Audentes fortuna iuvat

Debeli šef

ima i još jedno... efikasno rješenje:
na dunavu... zove me žena... neka nevažna stvar u pitanju... javim se... naravno roaming preko srbije... cijena bila 100 kuna po minuti, valjda...

nikad više nije nazvala. sve i da krov na kući gori više ne zove. :icon_biggrin:

Sg.Pepper

Njemcima nije potreban stimulans da prijave prekrsaj, zivio sam u Njemackoj 7godina i vjerujte mi tamo je svaki Njemac policajac, jednom sam nerazmisljajuci bacio papiric od zvakace pored kante za smece, penzic iza mene je potrcao da me stigne i da mi kaze da mi je "ispao" papir! To je takav narod i zato im je drzava u redu i bez smeca, a mi smo takvi kavi jesmo i nevjerujem da ce biti nekog velikog uspjeha sa tom aplikacijom sve dok se svijest ljudi ne promjeni na bolje, balkan brale sto bi reko jedan moj kolega!
dec d vej aj lajk it....

Slaven

Sg.Pepper

dec d vej aj lajk it....

šajzika

Ide prema naprijed . Tehnologija i društvo.  Vjerujem da ce pomoci u nekom pogledu.

Treba sto vise kamera, kamera za brzinu i takvih aplikacija.
Drugacije mi ne znamo i ne želimo
Audentes fortuna iuvat

miha

Citat: Sg.Pepper  u Listopad 14, 2015, 11:11:26
Njemcima nije potreban stimulans da prijave prekrsaj, zivio sam u Njemackoj 7godina i vjerujte mi tamo je svaki Njemac policajac, jednom sam nerazmisljajuci bacio papiric od zvakace pored kante za smece, penzic iza mene je potrcao da me stigne i da mi kaze da mi je "ispao" papir! To je takav narod i zato im je drzava u redu i bez smeca, a mi smo takvi kavi jesmo i nevjerujem da ce biti nekog velikog uspjeha sa tom aplikacijom sve dok se svijest ljudi ne promjeni na bolje, balkan brale sto bi reko jedan moj kolega!
ufff vrlo brzo već na aerodromu sam počeo razmišljati o nekim stvarima o kojima kući ni ne pomislim ....

dravski pecaros

e upravo to...tamo je za ribolov bez karte kazna prvi puta 500 evra drugi puta već ide prijava i moguće i zatvor dobiti..

Debeli šef

nose li svi motoristi kacige?
nose.
svijest se promjenila? je, promjenom zakona i pooštravanjem kazni.

kazna za krivolov oduzimanje pribora, plovila i vozila i zabrana prilaza vodi na 100 metara. ponavljaču prekršaja zatvor. pa da vidiš.  :bye:

dravski pecaros

Citat: Debeli šef  u Listopad 14, 2015, 15:04:55
nose li svi motoristi kacige?
nose.
svijest se promjenila? je, promjenom zakona i pooštravanjem kazni.

kazna za krivolov oduzimanje pribora, plovila i vozila i zabrana prilaza vodi na 100 metara. pa da vidiš.  :bye:
kod nas puno bitniji zakoni se ne poštivaju a ne da će neko krivolov ići iskorijeniti..

Debeli šef

Citat: dravski pecaros  u Listopad 14, 2015, 15:07:19
kod nas puno bitniji zakoni se ne poštivaju a ne da će neko krivolov ići iskorijeniti..
taj netko neće ići iskorjenjivati krivolov.
mi bi mogli. i hoćemo.

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

joker

da ali taj isti savjesni "svabo"kad dode tu kod nas je cista sirovina ako se moram bas tako izraziti voze se 180 kroz naselja u autu od renta cara baca smece posvuda jer jbg tu je balkan i nitko ih tu nece kazniti a i da ih netko nesto pita ipak se pravi "svabo"sve se to vidi a najvise na moru kad je sezona
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

pajdo77

Tako je Jokeru,ovdje misli da je sa sto eura kupio i obalu i ljude a naši se klanjaju ko da je došao princ. Taj tamo grbi ko konj od ujutro do mraka i onda kada dođe vamo podivlja jer bi mu tamo za svaki prekršaj koji ovdje napravi odvalili kaznu da bi se češko tamo i gdje ga ne svrbi. O Njemačkoj kulturi poput prdenja za stolom i lokanja dok ne padne u nesvjest pa kad progleda opet ponovo su romani napisani. Rebnio bi ja njega po istom cjeniku ko u njegovoj državi.