Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

šajzika

Audentes fortuna iuvat

Slaven

E ja sutra ode na pecanje i to raaano ujutro, pa to je stvarno sramota, dođem danas sa puta, žena napravila večeru, ja pogledam kad ono pohani riblji štašiči koji se prave od odpadne ribe :uf: stvarno sramota :icon_scratch:

pajdo77

Samo peglajte dečki,ja ću iza nedjelje kada malo zatopli,po ovom vremenu ja škripim dok hodam pa poplašim ribu al i onako imam u planu klepit jednog brata blizanca od onog Jokerovog idući tjedan,dan u tjednu mi nije bitan :stripii:

mlb

Pajdo svi smo uz tebe i očekujemo izvještaj naravno!  :icon_thumright:

joker

pajdo ne gubi nadu tebe tvoj ceka.a i jos je ljepo vrijeme nije tolika zima taman je.ja sad imam obaveza ovih dana i neznam kad cu skoro ici ali mislim sve da ce to biti najkasnije sutra popodne :stripii:
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

pajdo77

Vi koji ste planirali danas na pecanje možete komotno snješka praviti koliko ja kroz prozor vidim. Tako vam je to kada slušate Vakuline prognoze,meni moja Ana Bago rekla: "Pajdo tek od nedjelje poboljšanje a zatim od ponedjeljka i zatopljenje". Ako Ana tako kaže,tako će i biti. :stripii:

mlb

baš gledam kroz prozor i dođe mi da plačem od muke!  :BangHead: :BangHead:

rj

dođi po one "tamne" shedove  :stripii:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

šajzika

Ajde samo ti na vodu. Danas najbolje grizu.
Nisam se htio pravit jucer pametan ali na yr no su rekli snjeg kisa vjetar a nedjelja ljep dan
Audentes fortuna iuvat

šajzika

Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Dečki strpite se do sutra,neće vam smuđevi pobjeći kada znate gdje da ih tražite za razliku od pojedinaca :stripii:. Samo navuć neku prehladu pa se porazboljevat i onda tjedan dana na lekadole a vani će biti desetak stupnjeva iza nedjelje. Strpljen-spašen kako bi stari ljudi rekli :thumbsup:

maverick

Moze se pecati na ovom vremenu bez problema
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Jbg sutra imam kolinje  :BangHead: , a po gume se isto moram zaletiti koji dan (RJ)

mlb

jura

Danas je vrh za pecanje, molio bi kolege sa 29 km da se pojave na kavi oko 18 sati. I ponesite konacno svoju kavu jer sam vas sit za dva zivota