Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Tamo gdje si zadnji put stojao je stuka...a nizvodno sto metara odmah ispod bove je smudj  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Citat: maverick  u Studeni 28, 2015, 19:42:20
Tamo gdje si zadnji put stojao je stuka...a nizvodno sto metara odmah ispod bove je smudj  :ok:
:hi:

pajdo77

Drava je u porastu,sunce je izašlo nakon dugo vremena znači u sportskom žargonu "vrijeme idealno,teren pogodan za igru",treba istrčati na teren i pokazati svoje umijeće. Ja ću sutra,danas je vjerojatno dosta njih otišlo na pecanje dole ili su od vikenda tamo pa taman kad se nakokim svaki čas mi netko prođe i sjebe koncepciju.

veco

Pozz ljudi, de mi recite gdje bi se u valpovu i okolici moglo blinkat smudja, dodjem tu malo na vikend ba bi iso malo zabacit
Rođen da pecam a tjeraju me da radim!

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

Citat: veco  u Studeni 29, 2015, 11:17:09
Pozz ljudi, de mi recite gdje bi se u valpovu i okolici moglo blinkat smudja, dodjem tu malo na vikend ba bi iso malo zabacit

Belišće i Bistrince batali .... kako kum kaže Nard , Petrevci tu već imaš šanse
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

veco

Rođen da pecam a tjeraju me da radim!

Kugla

Petrijevci, dobro napadnuto, dosta gužve sa obale, a bogme i čamcima

pajdo77

Ma Kugla legendo razgrni to da ne smetaju :stripii:

miha

Citat: Kugla  u Studeni 29, 2015, 18:44:25
hehehhehe taktički a  :hello2:u belišću skaču ribe same u čamac ....

pajdo77

miha

peglam kad sanjam ....heheheh malo se zafrkavam ...ja ništa bio malo do ilimana ...provuko glavinjaru izvadio metar drva i otišo doma .....

pajdo77

Nije do tebe,ti si bar otišao i pokušao a i drva će dobro doći :icon_thumright:

maverick

Citat: Kugla  u Studeni 29, 2015, 18:44:25

Di bude napadnuto...bude tri cetiri čamca i rijetko bude tko s obale...veca je guzva nizvodno od mosta , ali nije kao na Dunavu...dosta veceri ne bude nitko na vodi

Kugla

Bude ih samo ih ne vidiš kad se kamufliraju na obali